anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dział reklamacji

Agent555
#19 Nestor#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Czy allegro zamierza zatrudnić wykwalifikowanych pracowników którzy rozpatrują reklamacje  

Mam dowody że tak nie było jak napisał doradca rozpatrujący reklamacje, niestety doradcy pisze klamstwa i nieprawdę 

oznacz moderatorów
30 ODPOWIEDZI 30

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@Agent555 Dzięki Tobie kilku nawet się zwolniło z pracy, więc na co liczysz? Brawo TY 🙂

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Proszę wyciągnąć konsekwencje odnośnie użytkownika Agent555, a dokładnie o wysyłanie prywatnych wiadomości zawierających groźby karalne. I to skutecznie, bo jeśli  ja to zrobię na policji, to wasz użytkownik za groźby strzelania do mojej osoby odpowie w sądzie, a nie tylko na Allegro.

Agent555
#19 Nestor#

Strzelanie z procy to nie jest groźba karalna 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@Agent555 To była trzecia groźba, i też karalna. A ja tego tak nie zostawię.

Agent555
#19 Nestor#

Twoja sprawa , ty pierwszy zaczoles mnie atakować na forum  , pisałeś nieprawdziwe rzeczy i niestworzone. Nie wysyłam ci gróźb karalnych mi kłam. To co ci wysłałem, to napisalem to pod wpływem emocji, przyznaje się nie powinien tego wysyłać . 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@Agent555 Ocenią i wyciągną konsekwencje odpowiednie osoby w Allegro. Ja ze swojej strony czuję się zagrożony utratą życia i zdrowia oraz poważnie rozważam zawiadomienie policji w tej sprawie. 

Agent555
#19 Nestor#

Tak żałuję tego co napisałem i przepraszam cię za to nie powinien tego robić. Jeszcze raz przepraszam cię za to . 

Masz prawo to zgłosić na policję , co ci napisałem , mam nadzieję że tego nie zrobisz. 

Rozumiem że już to zgłosiłeś na allegro,   będę miał pewnie  dożywotnio zablokowane konto na allegro jestem o tym przekonany . 

Cóż na błędy trzeba płacić . 

.  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes prześlij mi proszę zrzuty tych wiadomości na adres spolecznosc@allegro.pl 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

To nie były groźby karalne, to było pisane w przenośni. Ja nawet nie wiem gdzie mieszka ten użytkownik .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes dziękuję za wiadomość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów