Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy allegro zamierza zatrudnić wykwalifikowanych pracowników którzy rozpatrują reklamacje
Mam dowody że tak nie było jak napisał doradca rozpatrujący reklamacje, niestety doradcy pisze klamstwa i nieprawdę
@Agent555 Dzięki Tobie kilku nawet się zwolniło z pracy, więc na co liczysz? Brawo TY 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę wyciągnąć konsekwencje odnośnie użytkownika Agent555, a dokładnie o wysyłanie prywatnych wiadomości zawierających groźby karalne. I to skutecznie, bo jeśli ja to zrobię na policji, to wasz użytkownik za groźby strzelania do mojej osoby odpowie w sądzie, a nie tylko na Allegro.
Strzelanie z procy to nie jest groźba karalna
@Agent555 To była trzecia groźba, i też karalna. A ja tego tak nie zostawię.
Twoja sprawa , ty pierwszy zaczoles mnie atakować na forum , pisałeś nieprawdziwe rzeczy i niestworzone. Nie wysyłam ci gróźb karalnych mi kłam. To co ci wysłałem, to napisalem to pod wpływem emocji, przyznaje się nie powinien tego wysyłać .
@Agent555 Ocenią i wyciągną konsekwencje odpowiednie osoby w Allegro. Ja ze swojej strony czuję się zagrożony utratą życia i zdrowia oraz poważnie rozważam zawiadomienie policji w tej sprawie.
Tak żałuję tego co napisałem i przepraszam cię za to nie powinien tego robić. Jeszcze raz przepraszam cię za to .
Masz prawo to zgłosić na policję , co ci napisałem , mam nadzieję że tego nie zrobisz.
Rozumiem że już to zgłosiłeś na allegro, będę miał pewnie dożywotnio zablokowane konto na allegro jestem o tym przekonany .
Cóż na błędy trzeba płacić .
.
@drekenzes prześlij mi proszę zrzuty tych wiadomości na adres spolecznosc@allegro.pl
To nie były groźby karalne, to było pisane w przenośni. Ja nawet nie wiem gdzie mieszka ten użytkownik .
@drekenzes dziękuję za wiadomość.