Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jest filtr "najnowsze". Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
Filtra ,,najnowsze" w niektórych kategoriach oraz wyszukiwaniach nie mam w: Egde, Firefoxie na PC, oraz aplikacji. Jest tylko trafność ,,największa" , cena ,,najniższa" oraz ,,najwyższa", popularność ,,największa" oraz ocena ,,najwyższa"
Mam to samo, jest to jakieś ustawienie w firefoxie, bo w trybie incognito jest ta opcja, w normalnym nie. W chrome np. jest w normalnym trybie przeglądania.
po wyczyszczeniu wszystkiego cache/ciasteczka, dalej nie pomaga. Okazuje się że opcje filtrowania po najnowszym są widoczne gdy jestem niezalogowany, po zalogowaniu znikają.. dlatego np. działało na innej przeglądarce, czy w trybie incognito, bo było bez logowania. Coś zdecydowanie spaprali.
@aerialus O jaką kategorię dokładnie chodzi?
każdą kategorię która ma opcję sortowania po najnowszych dodanych aukcjach
U mnie też nie ma części filtrów. Brakuje sortowania po najnowszych i po cena+wysyłka. Problemem jest to że gdy jestem zalogowany allegro automatycznie łączy "te same oferty" a przycisk "rozłącz te same oferty" jest niewidoczny a przy połączonych ofertach te filtry są niedostępne.
Czyściłem ciasteczka, sprawdzałem na innej przeglądarce i na innym komputerze, wszędzie to samo.
Jak w temacie. Widze ze zniklo sortowanie od nowo dodanych co wiele dla mnie znaczy. Dlaczego tak jest?
@EduarDOOX8 Jest takie sortowanie. Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
Nie wiedziec czemu, bez logowani wszystko mam
Nie no opcja znika w momencie jak sie zaloguje na konto, cos jest nie tak
@EduarDOOX8 Której kategorii dotyczy ten problem?
Widze z problem z kategorii laptopy oraz czesci do laptopow - plyty glowne, natomiast w pozostalych nie wiem. Wyczyscilem teraz dane przegladarkowe, po zalogowaniu znow znikaja opcje
Czy problem jest gdzies zgłoszony bo na innej przegladarce po zalogowaniu mam to samo ?
U mnie ten sam problem, po zalogowaniu znika część opcji sortowania oraz funkcja łączenia ofert, natomiast po wylogowaniu funkcja "połącz te same oferty" jest dostępna oraz widoczne są wszystkie opcje sortowania.
@zombislaw @Soulja_Boy @EduarDOOX8 @Balzatallegro @aerialus konsultuję to, dziękuję za zrzuty i wszystkie informacje, wrócę tutaj, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Prosze panstwa, pojawila sie lista zmian na moim mailu, jest ankieta ! Polecam
Czy jest opcja powrotu do widoku wyszukanych produktów bez łączenia ich grupami? niezalogowana aplikacja pokazuje po staremu a zalogowana grupuje oferty przez co jest to nieczytelne
@zombislaw @Soulja_Boy @EduarDOOX8 @aerialus @la_nika
Dostałem odpowiedź od allegro, niestety według nich to jest usprawnienie, które ma ułatwić wyszukiwanie przedmiotów i niedługo zostanie wprowadzone na stałe...
Chyba tam ktoś bardzo mocno na głowę upadł...