Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Gdzie jest @LEW433 , od ponad 2 miesięcy nie pisze na forum , nudno tu bez wpisów lwa
@Agent555 teraz, to nawet nie sprawdzisz kiedy się ostatnio logował😉
@Agent555 może jest na odwyku
@Client:44052296 oj chyba gorzej😔, kliknij w jego profil @LEW433
@KOGIEL_T Dobrze jest.
@Agent555 wpisał podlinkował "http://lew433" 🙉
miał dość allegro tak jak my , tylko on odważnie zdecydował się na ten krok.
@mdrogeria prawdę mówiąc, to mu się nie dziwię, bo jak bym 50 tysięcy razy wkleił https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa , to chyba też miał bym już dość😕
@az1rael A może znudziły mu się dyskusje z nami maluczkimi? > być może stwierdził, że "My król LEW nie będziemy się zniżać do poziomu pospólstwa"🙄
Faktycznie dziwne...
Poza tematem... Kiedyś na forum moto mieliśmy takiego gościa z Pomorza, bardzo aktywny i pomocny w rozwiązywaniu problemów z pojazdami. Dosłownie encyklopedia marki, której dotyczyło forum, dosłownie wszystko wiedział i dosłownie brał udział w każdym temacie, który ktoś założył z prośbą o pomoc. To musiał być ktoś z ASO, zwykli mechanicy nie posiadają takiej wiedzy i takich dostępów do schematów etc, ale nigdy nie chciał o tym rozmawiać 🙂
Niestety bez słowa zniknął, z dnia na dzień, minęło już z 8 lat, gość jak zniknął tamtego dnia, tak do dziś wisi "ostatnio aktywny dnia xx.xx.xxxx".
Nie porównuję go do Lwa, ale tak mi się skojarzyło.
Jaki z tego morał? W przyrodzie nic nie ginie, ludzie jedynie... Pozdrawiam
Nie znałem ale...może umarł?
A może teraz lew pracuje w allegro
@Agent555 myślisz że do contact center
@Agent555 i tak mało pisze🤔 , nie sądzę😁
@Agent555 niestety nie mogę udzielić Tobie odpowiedzi na to pytanie ze względu na obowiązujące przepisy, w tym RODO.
Mogę napisać to co kiedyś wspominałem w podobnym wątku - pomogliśmy mu w podjęciu decyzji o zasłużonym odpoczynku, którego myślę, że zdecydowanie potrzebował.
@gdvorek Twój wpis brzmi trochę dwuznacznie > wiesz gdzie w 90% odpoczywają zasłużeni?
@Ziolko39 chodziło oczywiście o zasłużony internetowy urlop, bez konieczności logowania, powiadomień i całej tej cyfrowej bieganiny.
Nie mogę zdradzić szczegółów dotyczących innych użytkowników, ale zapewniam, że każda decyzja podejmowana jest zgodnie z regulaminem – a my nikogo nie wysyłamy w miejsca, gdzie internet już nie sięga.
@gdvorek Pokrętne tłumaczenie w stylu Allegro > ja jakbym chciał zniknąć z AG to po prostu przestał bym pisać, logować się nikogo o tym nie informując > niepotrzebna jest w tym przypadku "cała ta cyfrowa bieganina"