anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie on jest

Agent555
#19 Nestor#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   

Gdzie jest @LEW433 , od ponad 2 miesięcy nie pisze na forum , nudno tu bez wpisów lwa

oznacz moderatorów
39 ODPOWIEDZI 39

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Agent555  teraz, to nawet nie sprawdzisz kiedy się ostatnio logował😉

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Agent555 może jest na odwyku

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:44052296  oj chyba gorzej😔, kliknij w jego profil @LEW433 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T Dobrze jest.

@Agent555 wpisał podlinkował "http://lew433" 🙉

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

miał dość allegro tak jak my , tylko on odważnie zdecydował się na ten krok.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria  prawdę mówiąc, to mu się nie dziwię, bo jak bym 50 tysięcy razy wkleił  https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa , to chyba też miał bym już dość😕

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Agent555 @KOGIEL_T A może porwali go kosmici???😂

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Agent555 dostał permabana za napyskowanie moderacji i dziwnie jakoś ośmiornicy stalkera na forum nie ma @Ziolko39 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@az1rael A może znudziły mu się dyskusje z nami maluczkimi? > być może stwierdził, że "My król LEW nie będziemy się zniżać do poziomu pospólstwa"🙄

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

1000007518.jpg

@Ziolko39 jedyne co mógł stwierdzić jak sam się nad sobą zastanowił

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Faktycznie dziwne...

Poza tematem... Kiedyś na forum moto mieliśmy takiego gościa z Pomorza, bardzo aktywny i pomocny w rozwiązywaniu problemów z pojazdami. Dosłownie encyklopedia marki, której dotyczyło forum, dosłownie wszystko wiedział i dosłownie brał udział w każdym temacie, który ktoś założył z prośbą o pomoc. To musiał być ktoś z ASO, zwykli mechanicy nie posiadają takiej wiedzy i takich dostępów do schematów etc, ale nigdy nie chciał o tym rozmawiać 🙂

Niestety bez słowa zniknął, z dnia na dzień, minęło już z 8 lat, gość jak zniknął tamtego dnia, tak do dziś wisi "ostatnio aktywny dnia xx.xx.xxxx".

Nie porównuję go do Lwa, ale tak mi się skojarzyło.

Jaki z tego morał? W przyrodzie nic nie ginie, ludzie jedynie... Pozdrawiam

oznacz moderatorów

zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Nie znałem ale...może umarł?

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

A może teraz lew pracuje w allegro 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Agent555 myślisz że do contact center 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Agent555 i tak mało pisze🤔 , nie sądzę😁

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Agent555 niestety nie mogę udzielić Tobie odpowiedzi na to pytanie ze względu na obowiązujące przepisy, w tym RODO. 

Mogę napisać to co kiedyś wspominałem w podobnym wątku - pomogliśmy mu w podjęciu decyzji o zasłużonym odpoczynku, którego myślę, że zdecydowanie potrzebował.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@gdvorek Twój wpis brzmi trochę dwuznacznie > wiesz gdzie w 90% odpoczywają zasłużeni?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Ziolko39 chodziło oczywiście o zasłużony internetowy urlop, bez konieczności logowania, powiadomień i całej tej cyfrowej bieganiny.

Nie mogę zdradzić szczegółów dotyczących innych użytkowników, ale zapewniam, że każda decyzja podejmowana jest zgodnie z regulaminem – a my nikogo nie wysyłamy w miejsca, gdzie internet już nie sięga.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@gdvorek Pokrętne tłumaczenie w stylu Allegro > ja jakbym chciał zniknąć z AG to po prostu przestał bym pisać, logować się nikogo o tym nie informując > niepotrzebna jest w tym przypadku "cała ta cyfrowa bieganina"

oznacz moderatorów