Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Gdzie jest moje 40 monet.Nie używałem ich do zakupu. Proszę zwrócić mi 40 monet.
Są ważne 1 rok!
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę nie odpisywać tutaj nie dostanę od was odpowiedzi. Szkoda tylko tutaj na forum pytać o cokolwiek bo moderatorki nie odpusuja
Zapytam doradce
@Agent555 dzisiaj wymieniłeś 40 monet na kupon, więc posiadasz kupon, który możesz wykorzystać do 5.09.2023 r.
Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki".
Nie rozumiem, dlaczego twierdzisz, że nie odpisujemy na forum, czy kiedyś nie otrzymałeś od nas odpowiedzi? Piszesz tutaj dość często, więc powinieneś wiedzieć, że jesteśmy tu i pomagamy.
Dodam też, że celem społeczności jest wzajemna pomoc, więc jeśli inny członek naszej społeczności odpowie prawidłowo, to nie zawsze odpowiedź moderatorki jest konieczna.
@la_nika mmmmmmmmmmm ... ja , ja ! dopiero po 3-cim wezwaniu ,chyba po tygodnoiu od pierwszego otrzymałem odpowiedź i nie taką na jaką liczyłem , ale....,, jak się ne ma co się lubi ...,,
@la_nika Bardzo przepraszam za mój wpis .
@Agent555 w porządku 🙂 Rozumiem, że sprawa monet Cię zdenerwowała i stąd taka reakcja.
@mdrogeria nie wiem do jakiego wątku się odnosisz, ale być może sprawa wymagała konsultacji. W każdym razie jeśli zdarzy nam się pominąć jakiś wpis, to poproszę o przypomnienie się. Wiecie, że zawsze staramy się pomóc i was wesprzeć! 🌸
@la_nika nie, nie wymagało , pytanie bylo wielce nie wygodne , ale tamm... zawsze sobie radziłem to i teraz inaczej nie będzie .