anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie są moje monety?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Agent555
#19 Nestor#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Gdzie jest moje 40 monet.Nie używałem ich do zakupu. Proszę zwrócić mi 40 monet.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

Są ważne 1 rok!

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę nie odpisywać tutaj nie dostanę od was odpowiedzi.  Szkoda tylko tutaj na forum pytać o cokolwiek bo moderatorki nie odpusuja

Zapytam doradce

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 dzisiaj wymieniłeś 40 monet na kupon, więc posiadasz kupon, który możesz wykorzystać do 5.09.2023 r. 
Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki".
Nie rozumiem, dlaczego twierdzisz, że nie odpisujemy na forum, czy kiedyś nie otrzymałeś od nas odpowiedzi? Piszesz tutaj dość często, więc powinieneś wiedzieć, że jesteśmy tu i pomagamy. 
Dodam też, że celem społeczności jest wzajemna pomoc, więc jeśli inny członek naszej społeczności odpowie prawidłowo, to nie zawsze odpowiedź moderatorki jest konieczna. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika mmmmmmmmmmm ... ja , ja ! dopiero po 3-cim wezwaniu ,chyba po tygodnoiu od pierwszego otrzymałem odpowiedź i nie taką na jaką liczyłem , ale....,,  jak się ne ma co się lubi ...,,

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  Bardzo przepraszam za mój wpis . 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 w porządku 🙂 Rozumiem, że sprawa monet Cię zdenerwowała i stąd taka reakcja. 

@mdrogeria nie wiem do jakiego wątku się odnosisz, ale być może sprawa wymagała konsultacji. W każdym razie jeśli zdarzy nam się pominąć jakiś wpis, to poproszę o przypomnienie się. Wiecie, że zawsze staramy się pomóc i was wesprzeć! 🌸

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika nie, nie wymagało , pytanie bylo wielce nie wygodne , ale tamm... zawsze sobie radziłem to i teraz inaczej nie będzie .

oznacz moderatorów