Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłem cos. było napisane,że mogę wykupić gwarancję na rok. wykupiłem. za 29 zł. coś sie zepsuło. skontaktowałem się ze sprzedawcą i nie było problemu ze zwrotem czy wymianą. jednak nie wiedział i nie otrzymał on pieniędzy za gwarancję. gwarancja była bez niczego. a nikt nie wie kto i za co wziął 29 zł za ....no właśnie:))))
Ty możesz zgłaszać reklamację u sprzedającego z tytułu rękojmi oraz u gwaranta i tu czy 1m-c, rak dwa określa gwarant a jak dokupiłeś to musisz sprawdzić komu za to zapłaciłeś.Często to są firmy ubezpieczeniowe.
@Client:107531817 Cześć. 🙂 Czy nie była to usługa w ramach Allegro Care: https://allegro.pl/zobacz/allegro-care? Jeśli tak, to o szczegóły możesz dopytać tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2452c0f-55dc-4201-ae5e-c2fe31a0ab28
skoro kupuję na allegro i wy mnie pytacie komu ja zapłaciłem,to nie mam pytań......
Ale to była dodatkowa usługa więc dlaczego się dziwisz że pytamy?
@Client:107531817 Przykro mi, ale nie podałeś nam żadnego numeru ani szczegółów dotyczących tego zamówienia, po których będziemy w stanie zidentyfikować Twój zakup, stąd porada Oli i domniemanie, że chodzi o problem z Allegro Care jest właściwe. Jeśli masz pytania dotyczące tej usługi, skontaktuj się proszę z nami przez wskazany formularz.
To kto jest gwarantem?
witam. wykupiłem też ubezpieczenie. gdzie ono jest??
11:16
Dziękujemy za kontakt. Ze względu na bardzo dużą ilość zamówień czas oczekiwania na odpowiedź może być długi. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 786 121 989 (pon-pt 9-16). Wszelkie problemy lub zapytania postaramy się załatwić od ręki
witam
ubezpieczenie laptopa? nie oferujemy takiej opcji
Widzę, że kupił Pan towar 8.02.2023, dlatego bez obaw może Pan złożyć reklamację, Sprzedający odpowiedzialny jest za przedmiot przez 2 lata od sprzedaży (jeżeli chce Pan skorzystać zreklamacji z tytułu gwarancji producenta, to okres trwania gwarancji to 1 rok, tak jak Pan wspomniał). W ramach reklamacji/gwarancji może Pan oczekiwać od Sprzedającego:
naprawy towaru
wymiany na nowy
zwrotu środków
o...
to dostałem z allegro. chciałbym zwrócić sprzęt,bo jest czarny ekran i nie można go uruchomić
07:31
28 marca
proszę mi odpowiedzieć jak mogę zwrócić Chromebook 4GB?
nadal piszę do sprzedającego w sprawie gwarancji i zwrotu, i zero odpowiedzi
08:06
Dziękujemy za kontakt. Ze względu na bardzo dużą ilość zamówień czas oczekiwania na odpowiedź może być długi. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 786 121 989 (pon-pt 9-16). Wszelkie problemy lub zapytania postaramy się załatwić od ręki
blokują mi co piszę. czy ktoś mi pomoże?
@Client:107531817 Czy zgodnie z komuniketem, który otrzymujesz, próbowałeś się kontaktować ze sprzedającym telefonicznie? Jeśli tą drogą również się nie uda, rozpocznij dyskusję.