Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dokonanalem zwrotu towaru, opłaciłem zwrot przez kuriera Dpd gdzie wskazałem adres odbioru paczki - adres córki. W mailu od allegro mam odbiór przez kuriera na adresie córki a w aplikacji allegro że odbiór na moim adresie??. Co mam z tym robić.
@Przkacz przeinstaluj aplikacje, zezwól na wszystko😉, ale tutaj to podaj numer zamówienia
Niestety nie działa. Nadal w aplikacji pokazuje że kurier ma odebrać przesyłka na moim adresie a nie córki - jak prawidłowo jest w mailu.
@Przkacz a na liście przewozowym jaki jest adres
W aplikacji allegro w szczegółach zwrotu jest mój adres a telefon córki natomiast w. Mailu od allegro co do dalszego postępowania ze zwrotem jest napisane że odbiór nastąpi na adresie córki w zupełnie innym mieście.
2. Przekaż paczkę kurierowi |
Data odbioru przesyłki: Piątek, 25 kwietnia 2025 w godzinach 9:00-17:00 |
W dniu odbioru paczki otrzymasz potwierdzenie SMS. Kurier przyjedzie z wydrukowaną etykietą. |
Adres do odbioru paczki przez kuriera: |
Xxxx ulica |
xx-xxx Miasto 1 |
Polska Przesyłka nr 1
INSTRUKCJA ZWROTU
1. Przygotuj paczkę. Sprawdź jak spakować. Waga: 8 kg Wymiary: 50 x 50 x 60 cm
2. Termin i adres odbioru przesyłki: Piątek, 25 kwietnia Ul. Xxxxccccc Miasto 2 Kurier DPD przyjedzie z gotową etykietą nadawczą w godzinach 9:00–17:00. W dniu przyjazdu kuriera otrzymasz SMS na numer +48xxxxxxxx |
Cześć @Przkacz, sprawdziłem i kurier odbierze zwrot z adresu znajdującego się w Gdańsku.
Czy to jest prawidłowy adres odbioru?
Gdańsk ul. xxxxx
Czyli wszystko jest poprawnie @Przkacz, w systemie jest podany ten adres. W aplikacji pojawił się błędny adres, zgłoszę tą sytuację 🙂
Dziękuję za pomoc.