Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dziękuję. Proszę dodajcie w aplikacji bezpośrednio opcję usunięcia opini, ponieważ nie jest to dla wszystkich zrozumiałe.
Pozdrawiam
@Fleyers na razie opcja usunięcia opinii jest dostępna tylko w przeglądarce.
Dzięki za sugestię!
Witam,klient chce usunąć opinie o produkcie podaję numer:
4e94a881-f02b-11ef-924e-774513e5fcee
.komentarz zmienił ale jak zmienić opinię o produkcie lub usunąć.pozdrawiam
@m109rrider możesz samodzielnie usunąć opinię op produkcie, ale tylko korzystając z przeglądarki, nie aplikacji. Zrobisz to w zakładce Oceń produkty 🙂
Witam serdecznie mam pytanie jak usuną ocenę produktu?
Cześć @alicja34523 możesz samodzielnie usunąć opinię o produkcie, jeśli korzystasz z Allegro w przeglądarce (aplikacji nie ma jeszcze takiej opcji). Wejdź w "Oceń produkty"
Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat.
Jeśli napotkasz problemy, daj znać, chętnie pomogę, tylko daj proszę znać, o którą ofertę chodzi.
Dzień dobry. Proszę o usunięcie mojej oceny z zakupu 2ef0247a-8e3f-3a77-8517-959bf3a7d1d5, były tam 2 produkty, chodzi o ten z oferty 89ff50c0-d45e-11ef-80bd-a92c5045d843 (inny nr oferty 16521992537). Dziękuję
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Proszę o usunięcie wspomnianej powyżej oceny
@DrSosen, ocena powinna nie być już widoczna.
Nr oferty 16144076864
Proszę o usunięcie błędnej po pomyłce ocene produktu aby nie wprowadzał kupujących w błąd. Dziękuję
Cześć @julex6.
Niedawno wprowadziliśmy możliwość samodzielnej edycji oceny, w tym także jej usunięcia.
Sprawdź proszę ten artykuł, znajdziesz tam więcej szczegółów.
Witam. Nie nam możliwości zmiany jeżeli bym mógł to bym to uszczynił
@julex6 proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Chciałbym edytować opinię produktu.
Numer zamówienia
a9910030-e2f2-11ef-9231-a1ee057f56ed
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:95600693 możesz to zrobić samodzielnie z poziomu przeglądarki (nie aplikacji). Wejdź proszę w tę zakładkę ( Zakupy > Oceń produkty > Ocenione) i kliknij "edytuj opinię" przy odpowiednim produkcie.
@noname777 mogę usunąć dla Ciebie tę opinię, jednak masz możliwość jej samodzielnej zmiany. Wystarczy jak przejdziesz do zakładki [moje zakupy] następnie [oceń produkty] > [ocenione] i klikniesz [edytuj opinię].
Jeżeli jednak chciałbyś, abym opinię usunęła, daj znać 🙂
Poproszę o usunięcie ponieważ nie mogę znaleźć tej opcji.
Dziękuję
@noname777 gotowe 🙂
Dziękuję bardzo
Pozdrawiam