Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Rozumiem, a czy mają państwo możliwość zgłoszenia takiego pomysłu do działu IT który zajmuje się wdrożeniem nowych funkcji i rozbudową aplikacji? Byłoby to bardzo przydatną funkcją i zaoszczędziło by czas zarówno klientom jak i pracownikom allegro którzy muszą odpisywać na tego typu posty, a też przyczyniłoby się raczej do pozytywnej oceny aplikacji zarówno jak i allego w całości 🙂
@Client:44462832 Możesz zgłosić swój pomysł tutaj.
Dzień dobry, mogę prosić o usunięcie opinii o produkcie, nr zamówienia 70c17f10-1f96-11f0-9b68-35e2b454e77d
@Prinzez gotowe, Twoja opinia nie jest już widoczna 🙂
Witam.
Wystawiłem negatywną opinię o produkcie który był wadliwy. Sprzedawca wysłał mi drugi egzemplarz. Prośba do moderatorów o usunięcie opini o produkcie powiązanym z aukcją nr 15191804831
Z góry dziękuję za wsparcie
@Client:42590231 Cześć, opinia usunięta. 🙂
Cześć Ola.
Dziękuję za szybką reakcję.
Fajnie by było móc samemu edytować czy usuwać opinie o produktach, tak jak można to robić z ocenami o sprzedawcach.
Zaoszczędziłoby to Wam pracy 😉
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy można prosić o usunięcie wszystkich opinii z zamówienia
4f8b1930-28d0-11f0-aae1-b36f0b1ea5b4
Przez pomyłkę wystawiona, a paczka była z innego portalu zamowiono gdyż miałem kilka naraz zamówionych
@Keczetiw93 proszę! Opinie do produktów z tego zamówienia nie są już widoczne.
Proszę o usunięcie oceny produktu z zamówienia:
168bf380-eefa-11ef-b045-733ddd062c32
dziękuję
Proszę o usunięcie oceny produktu z zamówienia:
168bf380-eefa-11ef-b045-733ddd062c32
dziękuję i miłego!
@Denek_23 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Proszę o usunięcie mojej oceny produktu z zamówienia:
e8ee7410-2a5a-11f0-ab9d-cbeb92d49a97
dziękuję i miłego!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć @m_rzepkowski, zrobione i miłego również!
Witam. Potrzebuje edytować ocenę wystawioną za zakupiony towar . Proszę o pomoc. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@toperz5 możesz to zrobić samodzielnie. Przejdź proszę do zakładki Moje Allegro, a następnie Oceń produkty > "Ocenione".
Gdyby pojawił się problem, daj proszę znać. Mogę usunąć tę opinię, będziesz mogła wystawić nową (można to zrobić tylko jeden raz).
witam potrzebuje pomocy w zmienieniu opini gdyz nie moge edytowac
Jak podasz nr transakcji to Moderatorzy Ci pomogą
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Janeczek1609 mogę usunąć tę opinię, ale potrzebuje numer oferty lub chociaż zamówienia 🙂
Jeśli ta opinia nie była wcześniej zmieniana, będziesz mógł wystawić ją ponownie (można to zrobić tylko jeden raz).