Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
wystawiałem 2 opinie dzisiaj. 1 przez pomyłkę miała być ocena za błotnik. proszę o usunięcie tej drugiej błędnej
@pacior-77 hej, jak rozumiem masz na myśli opinie produktowe nie komentarz dla sprzedającego? Jeżeli tak, podaj proszę nr oferty, dla której wystawiłeś ocenę, usunę ją dla Ciebie.
Dzień dobry, kupiłem buty które na początku wydawały się całkiem dobre, lecz po kilku miesiącach się zużyły, chciałbym edytować opinię, by dodać kolejne zdjęcie i poinformować potencjalnych klientów o tym, czy jesteście w stanie w tym pomóc?
Kolejna kwestia dotyczy takiej funkcjonalności w Allegro, czy planują państwo dodać funkcję edycji opinii o produkcie w aplikacji oraz na stronie internetowej?
Z góry dziękuję za odpowiedź : )
nr Zamówienia: f70ebbe0-8f23-11ef-a4a1-8d5ff3665701
@Client:44462832 Moderacja pisał że od 2.01.2025 jest taka możliwość.
Znaczy masz na myśli że od 2 stycznia tego roku już jest taka możliwość? Bo jej nie widzę, widzę jedynie możliwość edycji w ciągu 90 dni opini SPRZEDAWCY a nie PRODUKTU, ale dziękuję za odpowiedź 😉
@Client:44462832 Niestety nie ma takiej możliwości. Mogę jedynie usunąć tą opinię, ale nie będziesz mógł jej wystawić ponownie.
Rozumiem, a czy mają państwo możliwość zgłoszenia takiego pomysłu do działu IT który zajmuje się wdrożeniem nowych funkcji i rozbudową aplikacji? Byłoby to bardzo przydatną funkcją i zaoszczędziło by czas zarówno klientom jak i pracownikom allegro którzy muszą odpisywać na tego typu posty, a też przyczyniłoby się raczej do pozytywnej oceny aplikacji zarówno jak i allego w całości 🙂
@Client:44462832 Możesz zgłosić swój pomysł tutaj.
Dzień dobry, mogę prosić o usunięcie opinii o produkcie, nr zamówienia 70c17f10-1f96-11f0-9b68-35e2b454e77d
@Prinzez gotowe, Twoja opinia nie jest już widoczna 🙂