Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Szybciutko 🙂
DZIEKI!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o pomoc w przywróceniu zakupu w zakładce moje zakupy. Zakup z dnia 09.04. numer aukcji to 17409313513.
@GADZET147 przywróciłem Twój zakup do zakładki [moje zakupy].
Witam, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu głośnik nisko tonowy data zakupu 1-2 tydzień kwietnia 2025
@Client:102207107 przywróciłem Twój zakup do zakładki [moje zakupy].
czarodziejskie słowo ?
Są tam gdzie je schowałeś i jak poprosisz moderatorów to Ci je przywrócą.
@jarekratter Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co przeglądam, Allegro gadane, to powtarza się ten temat "ukryte zakupy". Co stoi na przeszkodzie, aby dodać tę funkcję kupującym, aby było mniej takich próśb oraz Waszej fatygi?. Tak pytam z ciekawości 🙂
@wojtekmarchewka Skoro klienci chcą z jakiegoś powodu ukryć zakupy, to opcja ich przywrócenia mijałaby się z celem.
@w_kiwi No niby racja, ale można by było dać opcję kupującym, odblokowania za pomocą jakiegoś pinu, danej transakcji (np. Tak można ukryć zdjęcia, w galerii smartfona). Niektórzy ukrywają tylko na czas, gdy jest to przed wręczeniem prezentu, później chcą mieć dostęp do zakupu, w razie gwarancji. No ale może ja się nie znam, bo nigdy nie ukrywałem zakupu 😄
@wojtekmarchewka Rozumiem, Twój pomysł z pinem (czy innym zabezpieczeniem) jest ciekawy. Zachęcam Cię do zgłoszenia go w specjalnej sekcji. 🙂
Dzień dobry, ukryłam zakup, a chciałabym zwrócić produkt. Proszę o pomoc
Cześć @Client:111336526, zakup został przywrócony 🙂
Dzień dobry. proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 1.04.2025. dziekuje
Cześć @MonikaB8310, zakup został przywrócony 🙂
Potrzebuję odzyskac 2 aukcje z ukrytych. Jak to zrobic???
Cześć @alltus, przywróciłem Twoje zakupy 🙂