Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@iza0991 gotowe. Przywróciłam zamówienia z miesięcy, które wskazałaś.
Proszę o przywrócenie mojego zakupu szafka dla dzieci
@Client:62519020 przywróciłem zakup.
proszę o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zakupów @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gargusiek81 przywróciłem wszystkie zakupy.
proszę o przywrócenie wszystkich zakupów
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek
@Panszlachcic na koncie, z którego piszesz, nie ma ukrytych zakupów.
W zakładce Moje zakupy widoczne są zamówienia z ostatniego 2,5 roku. Jeśli potrzebujesz informacji o starszych zakupach, możesz pobrać dane dotyczące zakupów, tutaj znajdziesz informacje jak to zrobić.
proszę o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zakupów
10 grudnia 2024r
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z całego 2024 roku. Pozdrawiam serdecznie
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ jak odkryć zakupy ? Kupiłam mężowi baterie do wkrętarki na urodziny , ukryłam zakup ,żeby nie widział a teraz okazało się ,że trzeba zrobić zwrot bo bateria nie działa 😞 a ja tego nie widzę w moich kupionych. Jak to cofnąć ?????? 😞
@Jurex100 Przywróciłam ukryty zakup:)
Poproszę o przywrócenie zakupu, skarpetki w ryby
@Karolinaa1031 Zrobione!
Potrzebuje odkryć ukryty zakup , z lipca kurtki skórzanej
@-krzysztof-1969 Na koncie, z którego piszesz, nie ma takiego zakupu we wskazanym okresie.
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z całego 2023 i 2024 roku. Pozdrawiam serdecznie
@Daniel_SPJ Przywróciłam ukryty zakup:)
Dziękuję