Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@waykiki nie widzę, żadnego ukrytego zakupu na Twoim koncie, czy możesz podać datę zakupu, numer zamówienia albo nazwę przedmiotu? Cokolwiek, co pozwoli mi go odnaleźć?
od resetowanie_smc ORYGINALNA BATERIA Apple A1496 A1405 MacBook Air 13 A1466 A1369 2010-2017
(13805557371) 17 cze 2024 12:33
@waykiki proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Bardzo Dziękuje i pozdrawiam serdecznie 🙂
@waykiki bardzo proszę 😊 Miłego dnia!
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu Karniszy Twilight czarnych do zasłon od D2Meble_pl.
Cześć, @Neysmeey. Gotowe, przywróciłam zakup!
Dzień dobry, proszę o przywrócenie historii zakupu szklany dzbanek do wody, dziękuję!
Cześć @Client:86082204, zakup został przywrócony 😉
Witam proszę o przywrócenie do moich zakupów, przedmiotu manetka kierunkowskazów opel Meriva.
Cześć @Client:115071827, zakup przywrócony 😉
Witam proszę o przywrócenie do moich zakupów, PRZEŁĄCZNIK KIERUNKOWSKAZÓW ŚWIATEŁ OPEL CORSA C.
Nie widzę w Twoich zakupach innego przełącznika niż ten zakupiony 09.05.2025 12:22 🙂
Dzień dobry,
przez pomyłkę ukryłam zakup z 22 maja 2025 (sklep diecast_experts) czy jest możliwość przywrócenia widoczności tego zakupu ponieważ chciałabym produkt zwrócić.
@Client:50699308 taki postów jest tutaj dużo codziennie... jak można ukryć przez pomyłkę????🤔
@Client:50699308 przywróciłem zakup.
@pinsplash no widzisz, na Allegro wszystko jest możliwe 😆
@gdvorek uważaj bo stąpasz po cienkim lodzie... co pewnie Maciek mógłby potwierdzić... 🙂 hint: po co było w ogóle wprowadzać Ukryj/Nieodkryj ?
@pinsplash dzięki za troskę!
Proszę o przywrócenie mojego zamówienia z 23.05.2025 z ukrytych zamówień. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_