Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Pięknie dziękuję, szczerze mówiąc nie spodziewałem sie tak szybkiej reakcji, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Witam, proszę o przywrócenie mojego zakupu z dnia 30.07.2025 od PROdruk24. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Cześć @Client:77066423, gotowe 🙂
w dniu 31.07.2025 ukrylem zamowienie, jednak potrzebuje miec do niego dostep, prosze o przywrocenie widoku @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zrobione, @Donleo89 😉
klikając ukryłem aukcję zakupu telefonu samsung, 1x: Smartfon Samsung Galaxy S7 SM-G930 4/32GB (czarny) (17700302171) od geconsklep, proszę o przywrócenie @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@cOOkie_23 proszę, gotowe! 😊
Jak odzyskac w zakładce Moje zakupy ukryty przedmiot?
@lukas17_2010 mogę go przywrócić, daj proszę znać o jaki zakup dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu. 😊
Chodzi o mini kamera ostatni zakup na koncie
ale co w tej sprawie moze wiedziec ogolnopolskie forum uzytkowników?
@lukas17_2010 gotowe! Przywróciłam zakup na koncie. 😊
Bardzo dziękuję a swoją drogą Ja jako użytkownik Allegro nie mogę sam tego odzyskać?
@lukas17_2010 Tego się nie dowiesz ani nawet nie próbuj zrozumieć. Jakiś ważny decydent Allegro tak to ustalił dawno temu i nie usiłuj zrozumieć co autor miał na mysli.
Chyba chodziło mu o to żeby dać zajęcie moderatorkom ...😁
@lukas17_2010 nie ma takiej możliwości, aby samodzielnie przywrócić zakup. Jeśli w przyszłości będziesz chciał przywrócić jakiś zakup to będzie trzeba się z nami skontaktować pisząc tutaj na forum lub przez formularz. 😊
Dzień Dobry,
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie, dziękuję z góry i pozdrawiam 🙂
@Trucizna28 przywróciłem zakupy na Twoim koncie.
Witam, proszę o przywrócenie na moim koncie wszystkich ukrytych zakupów. Pozdrawiam
@pincia25 przywróciłem zakupy na Twoim koncie.
Dzień dobry,
Przez przypadek na telefonie kliknąłem "ukryj" kilka ostatnich zakupów.
Proszę o przywrócenie ich widoczności?
[edytowano]