Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
Proszę o przywrócenie do zakładki Moje Zakupy ukrytego zakupu z dnia 28.07. Niestety byłem zmuszony złożyć reklamacje na ten zakup a nie mam go widocznego na moim koncie.
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Cześć @Modern_Business, zakup został przywrócony 🙂
Dzień dobry, proszę o wyświetlenie wszystkich moich ukrytych zakupów od momentu założenia konta
Cześć @Client:60295728, przywróciłem wszystkie możliwe zakupy. Może się zdarzyć, że nie zostaną wyświetlone te najstarsze, wtedy jedynym rozwiązaniem jest pobranie historii swoich zakupów pod tym linkiem.
Dzenkuje
Chce przywrócić ukryty zakup, jak to mogę zrobić ?
@png88ns Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Witam, potrzebuje odkryć zakup nie pamiętam dokładnej daty ale to latarka Videx
z góry dzięki
Cześć @LSJK, zrobione 🙂
Niestety ale nadal nie widzę tego zakupu jest widoczny inna z inną latarką videx ale ten który był ukryty nadal nie ma go na liście, prośba o ponowny rzut oka na prośbę
z góry dzięki
Cześć, @LSJK. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Prosze o przywrocenie mojej aukcji z dnia 20 sierpnia 2025, 13:14 od sprzedajacego sma_Sonos.
Z gory dziekuje!
Pozdrawiam
@_HolaOla_ , moge prosic o pomoc ?:)
Cześć @rudeloczki, zakup został przywrócony 😎
prosze o przywrocenie ostatnich 2 zakupów
@UlicznaModa przywróciłem zakupy.
PRZYWRACANIE UKRYTYCH - uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytego zakupu ZEGAREK CASIO G-SHOCK GWG-10
@5RMY Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Jak przywrócić cała historie moich zakupów??
Cześć @diglam, w przypadku całej historii od założenia konta, na stronie Kopie Twoich danych możesz pobrać dane osobowe, które zgromadziliśmy podczas Twojego korzystania z Allegro, w tym zakupy. Szczegóły w tym artykule.