Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z przedziału 15-24 sierpnia
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów 😄
Pozdrawiam
@Client:45449239 Na Twoim koncie nie ma w tej chwili ukrytych zakupów, które mogłabym przywrócić.
Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 24.08.2025r.
@gaga369 Proszę bardzo, gotowe!
Uprzejma prośba o przywrócenie zakupów wszystkich sprzed 30 dni wstecz.
@sellskins bardzo proszę, gotowe.
Dzień dobry, prosze o przywrócenie zakupu na listę moje zakupy. Zakup 2 x koszulka Guess od firmy Ou
@jachtserwisartur bardzo proszę, gotowe.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu z października 2024 roku: wyświetlacz Apple iphone 13 GX OLED CENA 250,55.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie odbioru mojej paczki nr A002L953T1 o 24 godz. Serdecznie pozdrawiam moderatorów. 🙂
@Client:38773505 bardzo proszę, tak jak chciałaś, termin odbioru przedłużony o 24 godziny. My również gorąco pozdrawiamy i życzymy dobrego wieczoru! 🙂
Bardzo bym prosił o przywrócenie wszystkich moich zakupów z listy ukrytych.
Z góry dziękuję za pomoc 😊
@Client:56736028 gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu.
@ADAMO553 przywróciłem zakup.
Dzień dobry proszę o odkrycie wszystkich moich ukrytych zakupów z 2025 r.
@Client:68121149 bardzo proszę, gotowe. Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, proszę o odukrycie zakupu z dnia 13.08.2025 karbid. Dwie paczki karbidu. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
@afizyczka przywróciłam już Twój zakup do zakładki.