Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:64985939 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Dzień Dobry, jakiś czas temu ukryłam jeden z zakupionych produktów - potrzebuję go ponownie mieć na liście zakupów. Zakup z dnia 29 maj 2021
@szefowajagoda Przywróciłam do Twojej zakładki Kupione zamówienia z 29.05.2021.
RÓWNIEŻ POPROSZĘ O PRZYWRÓCENIE MOICH ZAKUPÓW ....
@castielo Gotowe, zakupy przywrócone.
DA RADE COFNĄĆ OPCJĘ "PŁATNOŚĆ" TAK ABYM MÓGL WYBRAĆ NA NOWO POSZCZEGÓLNE ZAKUPY ??
DOGADAŁEM SIĘ TELEFONICZNIE ZE SPRZEDAWCĄ ABY ZMODYFIKOWAĆ LISTĘ POPROSIŁ MNIE O KONTAKT Z WAMI
@castielo To zależy od statusu płatności za dane zamówienie, w tym artukule znajdziesz wszystkie informacje w jakich sytuacjach można ponownić płatność.
zostało opłacone
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_Proszę o przywrócenie zakupu od ebet_be z dnia 23.08.2018 ZAMÓWIENIE BYŁO OPŁACONE
ARTYKÓŁ W NICZYM MI NIE POMOŻE, ZWYCZAJNIE PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE TEGO ZAKUPU. CAŁA TRANSAKCJA ZOSTAŁA SFINALIZOWANA PRAIDŁOWO
witam ,jak wyświetlić ukryte zamówienia?
@Client:96737545 Przywróciłam ukryte zamówienie, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Kupione.
Proszę o przywrocenie ukrytego zakupu od [edycja] do zakładki moje zakupy. Zakup z dnia 22.07.21.
@JussolM Zamówienia przywrócone.
Zakup z dnia dzisiejszego
Dziękuje
Witam. Jeżeli jest możliwość to proszę o przywrócenie mojego zakupu do zakładki moje zakupy. Zakup został dokonany w grudniu smartwatch dla dzieci