Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Xidex00 Przywróciłam dwa, ostatnie zamówienia z sierpnia.
Dziękuje.
Wczoraj usunąłem zakup konsoli z mojego koszyka jak mogę go znowu przywrócić.
@Patpaul84 Przywróciłam ten zakup do zakładki Kupione.
Przez przypadek usunąłem ostatni zakup karty graficznej z mojego konta, czy da radę przywrócić ten zakup?
Proszę o przywrócenie tego zakupu jak najszybciej, z góry dziękuję
Proszę o przywrócenie na listę zakupu z dnia 09.08.2021
@balbina347 gotowe, zobaczysz go ponownie tutaj 🙂
Jak mogę przywrócić na listę zakupów ukryty przeze mnie zakup?
@balbina347 ten z wczoraj przywróciłam, jeżeli chcesz abym przywróciła też inne to poproszę o informację które (może być data zakupu, nazwa przedmiotu, numer oferty lub zamówienia).
Dobry wieczór, przez kilka dni trudziłam się z licytacją kilku przedmiotów na różnych aukcjach. Teraz próbowałam je opłacić lecz przez przypadek nacisnęłam możliwość „ukryj”. Nie mogę nigdzie znaleźć tych rzeczy. Jest możliwość przywrócenia mi ich. Bardzo ki na tym zależy
@Client:59620603 napisz tu Historia zakupów lub ktoś z moderacji Ci przywróci.
Nie martw się takich przypadków jak Twój jest już kilka tysięcy. Oczywiście o tych, o których wiemy a ile ludzi wstydzi się przyznać, że ukryło swoje zakupy bo nie czyta w to co klika. To może być czubek góry lodowej
Z tego co wiem z koszyka nie da się.https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/lista-usuni%C4%99tych-artyku%C5%82%C3%B3w...
dzien dobry jak mozna przywrocic wszystkie zamowienia ktore niechcacy ukrylam?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:82497454 gotowe, wszystkie zakupy zobaczysz ponownie tutaj 🙂
Witam bardzo prosiłbym o przywrócenie zakupu środków owadobójczych
@Janusz4017 dzień dobry! Zakup przywrócony, jest ponownie widoczny w tej zakładce 🙂
Tak, problem został rozwiązany.
Dziękuję holaola.
Potrzebuję przywrócić przypadkowo usunięty mój ost. Zakup na liście moje zakupy. Proszę o szybką pomoc.
@SzalonyKaczper nie zdążyłam pomóc, ale widzę, że wszystkie Twoje zakupy są widoczne w tej zakładce.