Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Listopad/Grudzień 2021, Mam tylko jeden ukryty zakup.
@Piecia_91 na liście Twoich zakupów były dwa ukryte (październik i grudzień), dlatego wolałam dopytać. Gotowe 🙂 zakup z 14 grudnia zobaczysz ponownie w tej zakładce.
Dziękuję bardzo!
la_nika -to ja też bym bardzo prosił o przywrócenie 1 ukrytego zakupu
To był odtwarzacz CD za 365 zł, zakup był z grudnia 2021roku lub styczeń 2022r.
@Agent555 oczywiście, gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
la_nika -bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam.
przywrócić zakup od jak008
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@OrZeCh_natka gotowe, zobaczysz go w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupy z 07.02.22
@jastina13 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z miesiąca luty
@Kaczanowski308 już je przywróciłam 🙂 są widoczne w tej zakładce.
Witam,
przypadkowo ukrylem ostatni nieoplacony zakup i nie jestem w stanie przywrocic. Jak mozna to zrobic? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Miniu__ gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce 🙂
Jak spowrotem przywrocic ukryte zakupy? Ukrylam je ale teraz potrzebuje zwrocic paczke i nie mam jak
Powyżej tytuł
Ukryte zakupy może przywrócić jedynie moderator lub pracownik allegro. Sama ich nie przywrócisz
@Client:58993548 chętnie pomogę, podaj proszę jakie zakupy mam przywrócić? Może być nazwa przedmiotu, numer oferty, data zakupu - cokolwiek co pozwoli mi je zidentyfikować.
Witam,
Mam problem ponieważ anulowałam sobie zakupy z tego roku. Jak mogę je odzyskać, potrzebuję do reklamacji. Dziękuje
@Client:49782434 przywróciłam Twoje opłacone zakupy z tego roku, zobaczysz je ponownie tutaj. Jeśli miałaś na myśli anulowanie nieopłaconych zakupów poproszę o informację jakie zakupy mam przywrócić, może być nazwa przedmiotu, numer oferty czy data zakupu.
Już mam super . niesamowite jak szybko. Pozdrawiam serdecznie