Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam proszę o pomoc o przywrócenie ukrytego przedmiotu na moim kącie TomaszW80
przedmiot o którym mowa.
BUTY MĘSKIE KAPPA MARABU SPORTOWE CZARNE ROZ.43
zakup 30 maja 2023r.
Pozdrawiam
moglbym prosic o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupow?
@Client:103203049 gotowe. Przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
Witam mam pytanie jak to opłacić nie lubie miec długów """
@TomaszW80 w zakładce "rozliczenia z Allegro" w sekcji "bieżące saldo" znajduje się przycisk "zapłać". 🙂
Zrzut poglądowy:
Chce odkryć zakup z 24 czerwca wisiorek słońce z bursztynem, ponieważ potrzebuję edytować komentarz. Czy możecie odkryć ten zakup?
@Client:38709861 Możemy i już to zrobiłam. Ten przedmiot jest ponownie widoczny w Twoich zamówieniach w zakładce Moje zakupy.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę poprosić o przywrucenie ukrytego zakupu silniczka dk wycieraczek?
@KonkordzikYT proszę bardzo, przywróciłam już wskazany zakup. 🙂
Witam posiadam pytanie otóż nie było mojego banku na liście więc wysłałem pieniądze na poczcie po ilu dniach będzie aktywacja konta Allegro z góry dziękuję za odpowiedź.
Taki przelew idzie do 5 dni, ale jak nie będzie aktywacji to pytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
@Danielolborski Taki przelew nie doprowadzi do aktywacji rachunku do wypłat.
W przelewie weryfikacyjnym chodzi o dane, które bank przekazuje wraz z pieniędzmi (kwta 1,01 zł jest zwracana). Możesz zrobić przelew tradycyjny, ale ze swojego banku, a nie na poczcie. Jest to potwierdzenie, że jesteś właścicielem rachunku, na który mają trafiać pieniądze.
Czyli konto nie będzie aktywowane
Mam tem sam problem. Jestem z Litwy. Zrobiłem przelew z mojego banku, ale pieniądze wróciły, a moje konto nie zostało aktywowane. Co mam zrobic?
@Lenasminiland Wróciły ale nie zawsze konto jest aktywowane, musisz spełniać warunki i najważniejszym jest taki że dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same, czyli musisz mieć konto w banku i być jego właścicielem albo współwłaścicielem.
@Lenasminiland czy dobrze rozumiem, że chcesz aktywować zagraniczne konto firmowe? Czy aktywowałeś konto zgodnie z tym procesem?
Nie jestem firmą, ele pracuję z zaświadczeniem o indywidualnej działalności. Tak, zrobiłem, jak napisano. Teraz widzę, że status mojego konto jest 'Nieaktywne - trwa weryfikacja Twoich danych.'
Ale tak przez długi czas. Dokumenty jeszcze nie wysłałem, bo nie ma jeszcze takich możliwości
@Lenasminiland oki, dziękuję za informację. Wyjaśniam to, wrócę do Ciebie, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie.
Super, dziękuję Ci bardzo ♥