Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Magnus44 Cześć, zakupy z listopada zostały przywrócone 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 14 listopada 2022 godz 13.41zabawki dla dziecka
@zabor3 Cześć. 🙂 Oczywiście, zakupy przywrócone
Witam gdzie mogę zobaczyć ukryte zakupy można je jakoś przywrócić pozdrawiam.
@Koctek1 Cześć 🙂 Mogę przywrócić dla Ciebie ukryte zakupy, tylko daj proszę znać, które konkretnie. 🙂 Chodzi o wszystkie zakupy z listopada?
Tak poproszę
@Koctek1 Gotowe 🙂
Bardzo Ślicznie dziękuję.
Musze zrobić zwrot jednego z zakupów a nie wiedziałam ze nie da rady wejść w archiwum
Tak ale tylko moderacja może: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrocenie zakupow z listopada 2022 🙂 z gory dziekuje! 🙂
Witam pilnie proszę o przywrócenie ukrytego zakupu
@Bzyku_1007 Ostatni zakup powinien być już ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z listopada 2022 🙂 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@krystek-1a Przywrócone 🙂
Cześć chciałam się zapytać czy da się przywrócić ostatni ukryty zakup, a jeżeli tak to jak ?
@Client:42188045 Cześć 🙂 Odkryłam Twój ostatni zakup, znajdziesz go na swoim koncie 🙂
Można prosić o przywrócenie ukrytych?
@MarcinM89 Cześć 🙂 Oczywiście! Wszystkie zakupy z listopada zostały przywrócone. Jeśli masz na myśli zakupy z innego okresu, to koniecznie daj znać 🙂
Witam, przez przypadek ukryłem zakup a teraz potrzebuje do niego dostęp. Zakup miał miejsce między 16-23 X 2022r.
Mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu??
Pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Drogie Panie czas na pomaganie😄