Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy mogę prosić rowniez o przywrócenie ukrytych zakupów ?
@pasjaKASI O jaki zakup dokładnie chodzi?
Proszę o odkrycie moich zakupów
Z listopada nr.
Poproszę z z dnia 18-20 listopada
@cin1967 Zakupy powinny być ponownie dostępne w Twojej zakładce.
Proszę o odkrycie moich zakupów, chciałem zwrócić zakup. Zakup z ostatnich 2 tygodni. Pozdrawiam
Witam!
Jak przywrócić ukryte zakupy? Okazało się że przesyłka jest naruszona i przyszło co innego.
@GRAZKA48KR przywrócę je dla Ciebie, ale napisz proszę, o które zamówienie chodzi. Może być data zakupu, nazwa przedmiotu, cokolwiek co pozwoli mi zlokalizować ten zakup 🙂
Jest to lampka jagermeister tylko w ostatnim czasie zakupione były dwie ta jedna zamówiłem tydzień temu dla swojego przyjaciela i jest z nią wszytko okej i jej nie ukryłem
A wcześniej jakieś 2/3 tyg temu została zamówiona paczka przez moją siostrę dla mnie. Okazało się że frez jest bardzo nie chlujnie wykonany całkiem co innego na zdjęciu podglądowych a co innego w paczce. Chcemy teraz zwrócić przesyłkę i zamówić od tego samego sprzedawcy co ja kupowałem
@GRAZKA48KR przywrócone 🙂 Zobaczysz to zamówienie ponownie tutaj.
Jak przywócić ukryty zakup, ponieważ chcę zwrócić produkt ?
Tylko nasze moderatorki potrafią je odnaleźć i trzeba je tylko wywołać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomocy!😊
@pasjaKASI gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w miesiącu grudniu (kapsułki).
Potrzebuję przywrócić ukryte zakupy z dnia 12.12.2022 - muszę dokonać zwrotu lub wymiany.