Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
dnia 8 grudnia zakupiłam przedmiot i niemogę go ponownie zobaczyć bo go ukryłam ?
Żeby zobaczyć ukryty zakup 8 grudnia, musiałabyś umieć przenosić się w czasie 🙂 lub czekać prawie rok.
@waldor111 Przywróciłam już zakupy z tego dnia do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na frezarkę… Przez przypadek dodana do ukrytych
@thrall8622 Bardzo proszę, zakup przywrócony.
witam, czy również mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów? z góry dziękuję i pozdrawiam. 😉
@Rysiu78963 Oczywiście, przywróciłam już Twoje, ukryte zamówienia.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak w temacie, potrzebuje przywrócić ukryte zakupy. Proszę o pomoc
@Client:48046686 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojego konta.
Chciałam dzieciom zrobić prezenty świąteczne i ukryłam zakupy. Dostawca towaru poinformował mnie że nie wyślę mi towaru bo źle został wyprodukowany. Zaproponował zwrot pieniędzy. Ja nie pamiętam ile tych prezentów zamówiłam i ile powinien mi zwrócić.
Czy jest możliwość podejrzenia tych ukrytych prezentów (zakupów) ?
@aurelia56 Przywróciłam już do Twojej zakładki Moje zakupy ukryte zamówienia, więc możesz sprawdzić ją ponownie.
Witam, mogę prosić o odkrycie ostatniego ukrytego zakupu fox90 😄
@dmarian6 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Dziękuje bardzo😄
Dzień dobry,
chciałbym poprosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów. Z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia 🙂
Pozdrawiam
Trzeba o to prosić moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?
@Client:100427888 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z 12.12.2022.? Omyłkowo został ukryty.
@tomekos82 Cześć. 🙂 Zakup z 12 grudnia został przywrócony
Witam kupiłam na prezent dla męża gitarę okazała się za mała niestety ukryłam zakup i nie umiem zrobić zwrotu przez allegro proszę o przywrócenie zakupu