Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:38793106 Cześć. 🙂 Zakup został przywrócony na Twoje konto
Czy jest możliwość, przywołania uktytych prdouktów?
@Client:79285809 Jest, bardzo proszę, przywróciłam je już do zakładki Moje zakupy.
Dziękuje, ale miałem na myśli produkty w moim asortymencie
Dzień dobry prosze o przywrócenie ostatnie zakupu była nim fontanna pokojowa .Bardzo proszę o pomoc.Justyna.Z
@Client:104612191 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z tego miesiąca?
@SIAPRA Cześć 🙂 Oczywiście, wszystkie zakupy z grudnia zostały przywrócone
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu ?
@Client:77971642 Cześć 🙂 Ostatni ukryty zakup został przywrócony na Twoim koncie. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam.Przez przypadek ukryłam ostatnie zakupy.Jak mogę je spowrotem przywrócić?
@Client:34984900 Przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Chciałabym przewrócić ukryty zakup dwóch kubków
@madzia78122 Bardzo proszę, przywróciłam już Twoje zamówienia do zakładki.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam,
bardzo proszę o przywrócenie do listy aukcji z tego miesiąca. Chodzi mi przede wszystkim o zakup od użytkownika bimberek_pl muszę dokonać zwrotu zakupionego towaru 😞
@piotrfordon Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_Niechcący ukryłam zakupy nie potrafię tego cofnąć. Proszę o pomoc , zakupy z ostatniego tygodnia.
@Honda42_2007 Cześć 🙂 Przywróciłam dla Ciebie zakupy z ostatniego tygodnia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to koniecznie daj znać 🙂
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych przeze mnie zakupów - nie chciałem, żeby żona podejrzała, co kupuję na prezent, dopiero poniewczasie zorientowałem się, że mogę dodać rodzinę do konta w ramach Allegro Family. Bardzo dziękuję.
EDIT: nie wiem, czy możliwe jest przywrócenie wszystkich ukrytych kiedyś zakupów, ale jeśli tak, to bardzo by mi na tym zależało. Dzięki!
@syao Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie możliwe zakupy na Twoim koncie. Historię starszych zakupów, czyli takich, które trafiły już do archiwum, możesz pobrać w zakładce Dane konta. Na samym dole strony w sekcji "Kopie danych konta z Allegro" znajdziesz podświetlony przycisk "pliki z Twoimi danymi".
W następnych krokach postępuj zgodnie ze wskazówkami na ekranie i pobierz swoje dane dotyczące zakupów. 🙂