Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu ciepłych ocieplanych spodni z dnia 16 grudnia 2022 roku. lucyn
@lucynaandrzej proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień Dobry!
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu w postaci Kuferka na kosmetyki z lustrem LED. Pozdrawiam
Dzień dobry! @NataZiolkowska bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? Ukryłem a teraz okazało się że jest niekompletny
@djgregor87 tak, już go przywróciłam 🙂 Napisałam o tym tutaj, jeśli chodzi o jakiś inny zakup to napisz proszę datę zakupu lub nazwę przedmiotu.
Dziękuję bardzo za pomoc , ciekawy jestem odp sprzedawcy
Witam, jakiś czas temu skorzystałem z opcji "ukryj zakup" a teraz potrzebuje przywrócić dane dotyczącę mojego zakupu gdyż muszę oddać sprzęt na reklamacje , zakup mogł być dokonany z konta Marcinos88888 lub drugiego konta mojej żony Aleksandry login mostojski2012 , chodzi o wagę sklepową z firmy Marnat zakup ok. 12-14 grudzień. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marcin
@Marcinos88888 przepraszam, że czekałeś, przywróciłam ten zakup do zakładki Twojej żony 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z lipca 2021. Zapodziałem paragon na elektronikę a chciałbym reklamować zakupiony sprzęt na gwarancji.
Z góry dziękuję
@_HolaOla_ Czy jest możliwość przywrócenia zakupów z lipca 2021?
Dobry wieczór. Czy mogą Państwo przywrócić ukrytą transakcję? Tranzakcja z dnia 16-12-2022 z godziny 06:31
Pozdrawiam.
Witam czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych przedmiotów w liście zakupionych
@becik10-2006 Jasne, przywróciłam Twoje ukryte zamówienia do zakładki.
przywróć zakupy w zakładce Lalka LOL
@krzysztof428 Cześć. 🙂 Zakup został przywrócony
Witam,
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu - muszę dokonać jego zwrotu, a oferta sprzedającego już wygasła. Pozdrawiam
@Client:40572254 Bardzo proszę, przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
Dobry wieczór.
Czy mogą Państwo przywrócić ukrytą transakcję?
Tranzakcja z dnia 16-12-2022 z godziny 06:31 "Depilator akumulatorowy Philips BRE700/00 Biały" na kwotę 236,49 zł
Nr zamówienia: ceb5c920-7d02-11ed-9f20-0918d89f813c
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.
My nie ,ale One mają taką moc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie.