Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@recoil_2005 Tak, gotowe. Przywróciłam ukryte zamówienia z tego okresu na Twoim koncie, więc możesz sprawdzić zakładkę Moje zakupy.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z 27 grudnia?
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie mojego zakupu z dnia 22.12.22
Dzień Dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu słuchawek z grudnia, dziękuję.
@DerpyDerp @Client:58211758 @markizamerteuil Zakupy są już przywrócone.
Dzień dobry,
prosiłbym o przywrócenie zakupów z dnia 30 grudnia.
Z góry dziękuję i do siego roku! 😉
@gtomy Są przywrócone. Wszystkiego dobrego 🙂
Dzień dobry, czy można odkryć mój ostatni zakup z zeszłego tygodnia?
Dzień dobry proszę o przywrócenie moich zakupów z 25 grudnia jest to wygrana licytacja, proszę bardzo jest to moja już 4 prośba o przywrócenie i nie otrzymałem jeszcze żadnej pomocy
Szczęśliwego nowego roku
Witam czy również mogę prosić o przywrócenie moich zakupow? Pozdrawiam 😊
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry proszę o przywrócenie moich zakupów z 25 grudnia jest to wygrana licytacja, proszę bardzo jest to moja już 4 prośba o przywrócenie i nie otrzymałem jeszcze żadnej pomocy Szczęśliwego nowego roku
@Albiges @wojtek_kubus @kubadl33 Zakupy powinny być już ponoanie widoczne w Waszych zakładkach. Wszystkiego dobrego w nowym roku 🙂
Login
black-mak
@black-mak Bardzo proszę, przywróciłam ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Ukryłem zakup gry Minecraft proszę o przywrócenie zakupu pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ cosik się zgubiło i trzeba poszukać .
@dziobdzio Przywrócony 🙂
Dzień dobry, proszę o odkrycie ostatniego zakupionego przedmiotu z dnia 30.12.2022
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. login: zimek64