Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam potrzebuje cofnąć do zakładki kupione jedna aukcje z dnia 1.02.2023. Aukcja dotyczy zasłon da się to zrobić ?
Dzień dobry,
proszę o cofnięcie ukrycia zakupu z dnia 6 stycznia 2023, 12:03,
Z góry serdeczne dzięki.
MB
@Marysia02 Cześć. 🙂 Bardzo proszę, zakup przywrócony
Serdeczne dzięki 😉
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu
@Client:87303421 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie ukryte zamówienia od 1 grudnia
Kupiłam prezent i chciałam ukryć zakup, żeby nie zepsuć niespodzianki, jednak muszę go zwrócić, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu?
@Client:87315441 Cześć, oczywiście 🙂 Zakup przywrócony
Witam, proszę o przywrócenie zakupu z dnia 30 stycznia 2023, 15:59, 2 x legowisko dla psa. Pozdrawiam
@lele432 gotowe 👍 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy.
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@mistrzunio995 Cześć. 🙂 Zakupy może przywrócić wyłącznie pracownik Allegro. Odkryłam Twoje ostatnie zakupy. Znajdziesz je już w zakładce Kupione 🙂
Cześć, poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego, dziękuję 😉
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ jeżeli to możliwe to prosze o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
@lwencel Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam serdecznie proszę o przywrócenie zakupu buty od firmy DiamontClothes, pozdrawiam
@Majussss Cześć 🙂 Przywrócone
witam, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów, z góry dziękuję
@Parias86 Cześć. 🙂 Zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone
być może byłby to dobry development dla Allegro, mianowicie nie pozwolić ukryć nieopłaconych zakupów
okazało się, że moja żona niechcący ukryła jeden z takich zakupów a teraz się dowiaduję od sprzedającego gdzie jest płatność