Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi tak o ten zakup chodzi
@Client:105518734 Cześć, przywrócone. 🙂
Witam. Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 31 marca 2023r tj. Man filter I szczypce. Dziękuję
O jak ładnie 🙂
@Rafli915960 przywróciłam jedno zamówienie, ale z 31.03.2023 r., więc sprawdź proszę, czy to o nie chodziło.
Witam! Serdecznie proszę o przywrócenie dwóch ostatnich zakupów pasków do Smartch watcha. Zakup z dnia 4 kwietnia 2023, 14:29 od akcesland_com oraz BB-Akcesoria.
Agnieszka Trepkowska
Ukryte zakupy mogą odnaleźć tylko nasze moderatorki ,wystarczy je wywołać i poprosić @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie ?😊
@kolekcjoner608 Pewnie, że pomożemy! 🙂
@agapolraz bardzo proszę, przywróciłam już Twoje zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Dzień Dobry. Bardzo Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 2 kwietnia 2023r. Dziękuje.
Jak sobie schowasz zakupy to o ich odkrycie musisz wywołać i poprosić nasze moderatorki. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@m_mocny_50_m bardzo proszę, zakup jest ponownie dostępny w Twojej zakładce.
@szyszek79 bardzo proszę, przywróciłam ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Dzień dobry Omyłkowo ukryłam zakup maszynki do włosów. Proszę i pomoc w jej przywróceniu do listy zakupów. Z góry dziękuję za pomoc.
@Titija1 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Ukryłam przypadkowo zakup, nie mam jak teraz zwrócić przedmiotu
@Taja777 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z kwietnia 🙂
Dzień dobry, jakiś czas temu ( dwa może trzy tygodnie temu) ukryłam zakup zegarka, czy można go przywrócić tak żeby był widoczny dla mnie?
@sosenka93 Cześć 🙂 Bardzo proszę, gotowe
Dziękuję bardzo