Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuje bardzo;)))))
Witam Czy mógłbym prosić o odkrycie zakupu wykonanego w bieżacym miesiacu
@L3sz3K bardzo proszę, zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce.
również mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? Piła stołowa kraft&dele
@Pasiecznik gotowe, zakup jest ponownie dostępny w Twojej zakładce.
Witam chciałabym przywrócić ukryty zakup swetra w paski męskiego zakupionego 13.04 pozdrawiam knutel1
Proszę o odblokowanie wszystkich moich zakupów
@Client:42302445 Są przywrócone.
Czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów ?
@Moni_Moo Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
Dzien dobry
Moge prosic o przywrocenie oferty zakupu ktora ukrylem jakis czas temu, dotyczyla ona wlacznika, przycisku hamulca recznego vw firmy NTY
Pozdrawiam
@clinic25 Cześć. 🙂 Przywróciłam pasującą do opisu ofertę — ale jeśli nie o tę chodziło, to daj znać, w jakim czasie dokonywałeś zakupu i poszukam jej ponownie. 🙂
Prosiłabym o sprawdzenie czy mam ukryty zakup, jeśli tak to o jego przywrócenie, podkład epoksydowy, wczorajsza data
@Client:114488065 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych ukrytych zakupów — pewnie na Gadane jesteś zalogowana na innym koncie 🙂 Napisz do nas z konta, z którego robiłaś zakupy
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu na allegro jest on ukryty
Witam można poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu przez pomyłkę
@OskiV8 Możesz wskazać datę tego zakupu w przybliżeniu?
Dzień dobry
Chciałbym przywrócić moje ukryte zakupy z powrotem do mojej zakładaj z zakupami.
O odkrycie zakupów trzeba wywołać i poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tylko One mają moc odnajdywania zagubionych skarbów😉