Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@francuski-ktk W zakładce Kupione widoczne są tylko zakupy z ostatnich 2,5 roku (i oczywiście mogę je dla Ciebie przywrócić, tylko daj znać).
Możesz pobrać informacje o wszystkich swoich archiwalnych zakupach w formie pliku: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-samodzielnie-pobrac-dane-o-swoich-zakup..., być może to będzie satysfakcjonujące Cię rozwiązanie 🙂
już próbowałam odszukać potrzebne mi informacje właśnie w tym eksporcie do pliku, ale niezbyt dobrze mi to poszło 😞
prosiłabym w takim razie o przywrócenie tych z ostatnich 2,5 roku
dziękuję, Ola
@francuski-ktk Gotowe, przywróciłam wszystkie możliwe do przywrócenia zakupy na Twoim koncie
super, dziękuję bardzo, chyba zlokalizowałam to czego szukałam, jestem wzrokowcem i obrazki do mnie lepiej przemawiają niż kolumny w Excelu ;-))
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów za listopad, dziękuję 🙂
Proszę o odzyskanie ukrytych zakupów za miesiąc kwiecień
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ klient prosi o podsumowanie swoich zakupów ,pomożecie 😊
@Stalowy73 Są przywrócone 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych ostatnio zakupów.
@Domestos_Ace O jaki zakup dokładnie chodzi?
@Client:100055383 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Ukrylam zakupy i niewiem jak je odzyskac.Chodzi o zakup obuwia bo musze zwrócic.
Proszę moderatora o przywrócenie z ukrytych zakupów - buty ergio Bardi/snikersy. Albidoro
@Albidoro Przykro mi, ale na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma takiego zamówienia.
Witam mozna przywrocic ukryte zakupy?
@Client:35180954 Są przywrócone 🙂
Proszę o odzyskanie ukrytych zakupów za miesiąc kwiecień
@Stalowy73 Na koncie, z którego piszesz, nie ma w tej chwili zakupów, które mogłabym przywrócić.