Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Jak mam przywrócić ukrytą aukcję irygator do zębów?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@pzawis75 zamówienie tego przedmiotu z 06.04.2022 r. nie jest ukryte u Ciebie w zakładce Moje zakupy, więc jest tam normalnie dostępne.
Witam! Ostatnio usunąłem swoje zakupy ale teraz ich potrzebuje potrzebuje je zobaczyć. Czy mogę odzyskać? Pozdrawiam Piotr
@PiterKrzysiaczek nie ma sprawy, ale napisz proszę o które zakupy chodzi 🙂 Mogę też przywrócić wszystkie jeśli będzie taka potrzeba.
witam moge odzyskać swoje ukryte zakupy -wszystkie
@Client:57023821 wszystkie Twoje zakupy są już widoczne w tej zakładce, tak jak Ola napisała tutaj 🙂
Prosze o przywrucenie mi wszystkich ukrytych mych zakupów
@w_kiwi@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Exxso proszę, wszystkie są ponownie widoczne w tej zakładce.
Witam,
Czy mogłabym prosić o przywrócenie zakupu który ukryłam z ostatnich 2 tygodni?
Dziękuje,
@pussy69tiger Hej Ania, jasne nie ma sprawy! Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupu z ukrytych od cupcup
@blackoliwka bardzo proszę, zakup jest przywrócony i zobaczysz go ponownie w tej zakładce.
Witam. Proszę o wrócenie mojego ukrytego zakupu gdyż muszę złozyć reklamację ze względu na wadliwy produkt
@werka1990_18 wszystkie zakupy z tego miesiąca są widoczne w Twojej zakładce.
Witam,
proszę o przywrócenie oferty zakupu z dnia ok. 08.05.2023
Asus P8P67 Deluxe
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Rafał
Witam,
proszę o przywrócenie oferty zakupu z dnia ok. 08.05.2023
Asus P8P67 Deluxe
Sprzedający: Entuzjasta-PC
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Rafał
@helloween prosze 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dziękuję bardzo 😘 😉