Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, Prosze o pomoc !! Jak mogę przywrócić ukryte zakupy bo nic nie widac na listu zakupow
Trzeba wywołać nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ a One w wolnej chwili Ci przywrócą ukryte zakupy.
@25458555 czy masz na myśli zakupy, z jakiegoś konkretnego okresu?
Nie pamietam ktore okresy ale caly stary zakupy
@25458555 przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie, więc sprawdź proszę ponownie swoją zakładkę.
Chciałbym przywrócić listu zakupy ukryty
Chciałbym przywrócić zakup żeby anulować zamówienie ponieważ odrzymałem wiadomość od sprzedającego że towar został wyprzedany @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Kaibac przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienie z dziś.
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie z ukrytych mojego zakupu wózka dziecięcego od smakinderkraft. Zakup dokonany 12 czerwca br. Mam problem ze zwrotem tego towaru stąd prośba o możliwie jak najszybsze przywrócenie do listy zakupów
@dorota0089 bardzo proszę 🙂 Zakup jest już widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca.
@damgb proszę, zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
poprosiłbym o przywrócenie ostatniego ukrytego zakup portfel
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SZUNAJ1972 Jest przywrócony 🙂
Witam czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@Client:101548856 oczywiście, napisz proszę czy chodzi o wszystkie ukryte zakupy czy jakieś konkretne?
Nie jestem pewny ale chyba przez przypadek ukryłem zakup POKROWIEC WĘDKARSKI
@Client:101548856 bardzo proszę, zakup przywrócony 🙂 Jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Dziekje bardzo
Prosze przywrócić ukryty zakup