Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy może ktoś odkryć mój ukryty zakup z dnia 07.05.2023 zamówienie o numerze 02326883626 w Media Expert
Zamówione produkty
Kliknij w nazwę produktu by obejrzeć go w naszym sklepie.
Monitor SAMSUNG Odyssey C27G55TQWR 27" 2560x1440px 144Hz 1 ms Curved Kod produktu : 3915821x1099.99 zł
Wartość zamówienia1099.99 złŁącznie1099.99 zł
Informacje o zamówieniu
Numer zamówienia: 02326883626
Forma płatności: BLIK
Informacje o dostawie
Sposób dostawy: Kurier - Sprzedaż z zapasu sklepu
Adres dostawy:
Imię: Sławomir
Nazwisko: ******
Adres: ********* *
32-642 Stawy Monowskie
Telefon: ***-***-750
Dzień dobry Paniom 🙂
@sb11111 a czy ten zakup na pewno miał miejsce na Allegro? Czy w sklepie Media Expert? Nie znalazłam takiego zamówienia na koncie, z którego piszesz. U nas też inaczej wyglądają numery zamówienia.
proszę o przywrócenie zakupu z 18 czerwca 2023
Szczegóły zamówienia ##166987
Jak odkryć ponownie ukryty zakup
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:53077507 napisz proszę o który zakup chodzi?
Jak odzyskać ukryte zakupy ....?
@agasta70 Cześć 🙂 Możesz poprosić o to tutaj, na Gadane. Przywróciłam Twoje ukryte zakupy z października. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać 🙂
Dzień dobry ja tez bym poprosił o przywrócenie ukrytych zakupów w ostatniego miesiąca 🙂
@manijakk proszę bardzo. Przywróciłam zakupy ze wskazanego okresu. 🙂
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu dwóch naszyjników, muszę dokonać zwrotu ,ponieważ produkt był wadliwy.
Dzień dobry @Client:44134134! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Muszę mieć dane sprzedawcy ukrytego zakupu z czerwca ubiegłego roku .Pilnie potrzebuję kopię zagubionej faktury. Jest możliwe odzyskanie danych?
Aga
@agasta70 Aga, przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z czerwca 2021 na Twoim koncie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie zakupow ukrytych
@bigprofit proszę! Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych przeze mnie zakupów
proszę również o przywrócenie moich zakupów 😊