Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@zuziaruda jeśli chodzi o zamówienie z 25.06. to przywróciłam je już do Twojej zakładki Moje zakupy.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie moich zakupów od "elektromax_me"
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie moich zakupów
Proszę o przywrucenie zakupu zmywarki simens z 2021 jeśli jest to możliwe
@Endone310 gotowe, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Podpinam się pod temat proszę o przywrucenie zakupu z wczorajszego dnia,
@Endone310 Zakupy powinny być widoczne w Twojej zakładce.
Witam. Zrobiłam wczoraj zakup i ukrylam go. Czy mogę prosić o przywrócenie?
@robinhod1 pewnie, przywróciłam Twój zakup do zakładki.
Dzień dobry, przez przypadek ukryłem całą swoją historię zakupów. Czy jest opcja mi to przywrócić? Widziałem, że moderatorzy na forum jakoś to robili. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
przepraszam za kolejny na ten temat post, nie zauważyłem wcześniejszych. Byłbym bardzo wdzięczny na przywrócenie i można usunąć temat zeby nie bylo spamu.
Spamu yego typu postow jest kilka dziennie allegro nie reaguje ze kupujacy sobie cos ukryja na amen a potem zawracanie zadu moderacji bo sie nie chce it wprowadzic guzika odkryj taka durna polityka prokliencka
@casper_here przywróciłam już do Twojej zakładki wszystkie, ukryte zamówienia, więc możesz już sprawdzić ponownie tutaj.
Dzień Dobry
Prawie trzy miesiące temu w Maju 2023 zakupiłem serial na DVD 07 Zgłoś się (Nowy, ze Sklepu internetowego-nazwa Sklepu TRADUM_PL, a nie używany od prywatnego sprzedawcy), i dopiero teraz go otwarłem odpieczętowałem pudełko kilka dni temu, i zauważyłem że jest wada na jednej płytce DVD - poważna Rysa która uniemożliwia odtwarzanie filmu (w pakiecie serialu jest 10 płyt DVD - serial ma 21 odcinków z lat 1976 - 1987 . Wg prawa konsumenckiego do reklamowania towaru mam 2 lata z tego co wyczytałem w internecie link do artykułu https://adwokatwasilewski.pl/2019/01/28/jak-zlozyc-reklamacje-gwarancja-i-rekojmia-roznice/,
proszę o przywrócenie mi tego ZAKUPU, ponieważ go niestety ukryłem - usunąłem już z listy moich zakupów .
Serial 07 ZGŁOŚ SIĘ , mój nick na Allegro Alan_700
dziękuję i proszę o pomoc i o odpowiedź od pracownika Admina Allegro .
p. Kamil
@Alan_700 przywróciłam wskazany zakup. Skontaktuj się ze sprzedawcą w celu złożenia reklamacji. Jeśli nie będziesz mógł się z nim porozumieć, masz możliwość założenia dyskusji.
Dziękuję pani za odsłonięcie Zakupu serialu 07 ZGŁOŚ SIĘ, mam pytanie towar ten jest objęty 2 letnią Gwarancją, czy mogę ten serial z uszkodzoną płytką DVD z dużą Rysą, odesłać na Poczcie Polskiej na koszt Sprzedawcy-oczywiście TOWAR REKLAMOWANY na wymienienie na NOWY EGZEMPLARZ (na Allegro już nie mogę odesłać za Darmo towaru na Paczkomat, ponieważ minął okres 14 dni na odesłanie towaru, niestety serial opakowanie odpieczętowałem dopiero kilka dni temu, teraz miałem czas to zrobić, ponieważ miałem remont w mieszkaniu), napisałem też do SPRZEDAWCY SKLEPU czy mogę im odesłać uszkodzony towar w ramach Reklamacji na ich koszt-zadałem im pytanie . Także proszę o odpowiedz, czy na Poczcie ja mam zapłacić za wysyłkę reklamowanego towaru, a potem oni mi oddadzą pieniądze, za wysyłkę, czy od razu nadać ten reklamowany towar na koszt ich - SKLEPU, proszę o odpowiedz . Alan_700
prosze o odkrycie zakupów
@Fizjoidea przywróciłam wszystkie Twoje zakupy. 🙂
Mogę prosić o odkrycie moich wszystkich ukrytych zakupów? Z góry dziękuję
@Lukrecja1505 proszę bardzo, przywróciłam Twoje zakupy. 🙂