Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, prosze o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
Czy mogę prosić sic na przywrócenie ukrytych danych z 5 czerwca z zakupem lalki numer 33899038
@zao1984 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Oczywiście że możesz: @Allegro_One
@Ewelina920416 przedłużyliśmy termin odbioru Twojej przesyłki o 24 godziny.
proszę o przywrócenie na listę ukrytych zakupów z dn. 09-02-2023 - lampka biały miś, były 2 zakupy u innych sprzedających
@fotoxeron_pl na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma takiego zakupu w tym dniu. Jest zamówienie z 09.02.2023, ale nie jest to lampka.
dn. 09-02-2023 - lampka biały miś, była dwa razy 2 kupowana, nr zamówienia pierwszego to poniżej:
mogę poprosić o sprawdzenie czy to było z tego konta czy z mojego powiązanego VisualbrandPL lub Visualbrand?
@fotoxeron_pl znalazłam to zamówienie na koncie VisualBrandPL i już je przywróciłam do zakładki.
Niestety nie mam wglądu do tego konta bo ktoś mi zablokował dostęp do niego. Czy mogłabym poprosić o usunięcie telefonu [edycja] , bo mam juz nowy, bo miałam kradzież telefonu tamtego i reset hasła na koncie VisualBrandPL. Bardzo proszę o przesłanie nowego hasła na podany mail w koncie.
@fotoxeron_pl niestety tutaj nie będziemy mogli pomóc Ci w tej kwestii, dlatego napisz proszę do nas zgłoszenie przez ten formularz kontaktowy.
Dzień dobry
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Pozdrawiam
@Client:112516269 na tym koncie nie masz żadnych zakupów, które mogłabym przywrócić.
także prosiłbym o przywrócenie
@raval87 proszę bardzo, gotowe. 🙂
@MalgosiaN_2008 proszę bardzo, gotowe. 🙂
Lampa przód prawa reno clio 3 2009
@Client:83099207 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.