Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję bardzo
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie allegro ?
@Client:93632760 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie 🙂
Mam jeden zakup ukryty. Proszę o przywrócenie go. Nakolanniki z polaru
@merixo Cześć, zakup przywrócony. 🙂
Jak można przywrócić usunięte zakupy chcę zrobić zwrot
@lenua77 napisz proszę które zakupy chcesz przywrócić?
Zakupy z dnia 20.07
@lenua77 proszę, zakupy z tego dnia są ponownie widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, proszę o przywrócenie mojej aukcji z żarówkami
@bartekawo bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Jak mogę przywrócić ukryty zakup potrzebuje do zwrotu
@Client:42203621 Twoje zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o pomoc jak odzyskać ukryty zakup ponieważ muszę nadać zwrot przesyłki?
@dambor01078 mogę dla Ciebie przywrócić ukryte zakupy. Czy masz na myśli jakieś konkretne zamówienie lub przedział czasowy?
Muszę wiedzieć jak podejrzeć mój ukryty produkt.
nie da się ukryłeś to sam nie odkryjesz moderatorki mogą tylko odkryć ale muszą wiedzieć co to było i mniej więcej z kiedy kupione @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Markos8182 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie. Mam nadzieję, że o niego chodziło.
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu biurka/stołu, dawny zakup ale powinien być w historii. Przypuszczam, że go omyłkowo ukryłam 😕
@Gleju Cześć. 🙂 Jak dawny jest ten zakup? Jeśli minęło 2,5 roku, to zakup trafił do archiwum. W takim przypadku możesz samodzielnie pobrać plik z historią zakupów: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-samodzielnie-pobrac-dane-o-swoich-zakup...