Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@X-Studios bardzo proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Cześć....usunęłam potwierdzenie zakupu od zawadiaka123 ale zakup byl w zeszłym roku w czerwcu lub li
@Client:49802600 Nie znalazłam zakupu od sprzedawcy o wskazanym loginie, ale przywróciłam Ci wszystkie ukryte zakupy. Mam nadzieję, że to pomoże. 🙂
Chciałam baaardzo podziękować . .udało się jest zakup tylko dostawcę pokręciłam...jesteś wielka dzięki wielkie! Pozdrawiam!
Witam chcialabym odzyskac ukryty zakup. Czy mozla liczyc na to??? Jak tak to jak mam to zrobic?
@weronitut123 Napisz o jaki chodzi zakup i kiedy on był, moderacja przywróci jak to nie było dawno.
Zakup basenu z 16 lipca
@weronitut123 Gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 26.07.2023. Przypadkowo ukryłem zakup, za który właśnie zapłaciłem, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu, dziękuję.
O przywrócenie ukrytych zakupów trzeba poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które w wolnej chwili to dla Ciebie uczynią.
proszę mi powiedzieć jak to zrobić, jeśli to możliwe, podaj link gdzie pisać, dzięki
@Client:111507522 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂
dziękuję bardzo, jestem ci bardzo wdzięczna
Witam
Ukrylem zakup a potrzebuje nadac zwrot, czy ktorys z moderatorow moze odblokowac moje ukryte zakupy od poczatku lipca?
@mateosti proszę bardzo. 🙂
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie odkrytych zakupów
@Client:110939078 proszę bardzo, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dziękuję