Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@arczi831 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie zakupów dot radia android 2din
@pallejo337 czy chodzi o zakup z listopada 2022 roku (jest widoczny w zakładce)? Jeśli nie, to podaj proszę mniej więcej datę zakupu.
Jak zobaczyć ukryte zakupy ?
@jonial20 Po ukryciu zakupów tracisz do nich dostęp. Napisz którą transakcję lub z jakiego okresu zakupy mam przywrócić do Twojej zakładki.
Prosze o przywrócenie ukrytego zakupu od sklepwedkarskiPL
@Alina11789 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o odzyskanie ukrytych zakupów za cały miesiąc
za miesiąc sierpień 2023
@Client:113438018 Zakupy są przywrócone.
Prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów, szczególnie zależy mi na girlandach (10 lipca)
@szejku92 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatnich dwóch miesięcy.
Witam chciałbym odzyskać listę wszystkich zakupów oraz wiadomości sprzedających @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
a wiadomości jak zniknęły to po ptokach.
@Warders w zakładce są widoczne wszystkie twoje zakupy z ostatniego 2,5 roku, jeśli potrzebujesz wcześniejszych to możesz pobrać zestawienie danych dotyczących zakupów, tutaj instrukcja jak to robić.
Jeśli chodzi o wiadomości od sprzedających, to są też wysyłane na maila, w Centrum wiadomości są widoczne przez pół roku.
Pomocy, proszę o przywrócenie zakupu Barbie
@agness1909 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂
Witam.Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 5.07.2024 z godz.9.16 od
NEW1ONE-Tusze do HP304XL.
@gabaldon Jest przywrócony 🙂
proszę o przywrócenie na mym koncie ukrytego zakupu z dnia 20.08.2023. towar niestety nadaje się tylko do reklamacji
@moniczewski Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup.