Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
to może wygrana licytacja? to jakas inna lista? 😞 nie mam jak opłacić tego: Numer oferty: 14036966114
albo moze mieszam daty... dzis pewnie ukrylam przypadkiem, a data wygranej licytacji to 24.07. przepraszam... @w_kiwi
witam p. Olu! Czy może mi Pani pomuc w odzyskaniu utraconego zakupu, chce go zwrócić ale nadawca każe mi oplacic koszty zwrotu a na Allegro jest darmowe. Chodzi o zakup z dnia 9.08.2023 a dokładnie Żarówki H7. Bardzo dziękuję za pomoc
@Client:35322648 oczywiście 🙂 Już przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc wchodząc w szczegóły tego zakupu, możesz zgłosić chęć jego zwrotu.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzirkuje Pani Olu! Super teraz nie będzie miał co cwaniakowac. Takich Ludzi tu czeba! 👍
Hej Ola. Możesz przywrocić moj zakup z dnia 9. Sierpnia tego roku. Kamera sim. Bardzo proszę
@Sliwka30 Mogę i już to zrobiłam 🙂 Zakup jest ponownie dostępny w Twojej zakładce Moje zakupy.
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Buladag proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy 🙂
Witam nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale temat ten sam ukryłem przez przypadek zakup i nie mogę tego cofnac zakup tel samsung s20fe data 31.09 chyba pozdrawiam
@wardziu88 napisałeś w bardzo dobrym miejscu 🙂 Przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest tam ponownie dostępne.
Dziękuję bardzo za pomoc
Proszę o przywrócenie mojego zakupu 20 września łóżeczko. Dziękuję
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 06.11.2023
Witam. Prosze o przywrocenie moich zakupow. Wkretarka z dnia 5-7 listopada. Pozdrawiam
@Client:105747575 Proszę bardzo, przywróciłam zakupy do zakładki. 🙂
Dzień dobry, czy również mogę prosic o przywrócenie zakupu z dnia 19.12.2023 który ukryłem? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@michalov5 Cześć, przywrócone. 🙂
Witam poprosze o przywrocenie wczorajszego zakupu
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z tego tygodnia?
Czy też mogę prosić p przywrócenie? Ostatni zakup dziękuję z góry