Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@volf51 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dziękuję bardzo
@magda15135z Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Dziękuję bardzooooo
Prosze o przywrócenie ostatnich kilku zakupów w zakładce Moje zakupy.
@fika-mika_2007 przywróciłam kilka ostatnich zakupów, jeśli chodzi o jakieś starsze to napisz proszę konkretnie co mam przywrócić (może być np. data zakupu).
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Porosze o przywrócenie ukrytych zakupów.
@daxuz1989 przywróciłam Twój ostatni zakup, jeśli chodzi o jakieś starsze to poproszę o info które konkretnie zakupy mam przywrócić.
Prosze o przywrócenie ukrytego zakupu - maska do spania kupiona we wrzesniu 2023 za około 89pln.
@MiliMolly proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam serdecznie jakis czas temu dokonalem zakupu perfum chanel oraz dior, chcialbym je przywrocic do listy moje zakupy gdyz niestety je ukrylem.
podrawiam
@prazynpl89 czy to ma pewno było na koncie z którego piszesz? Czy mniej więcej możesz określić kiedy kupiłeś te perfumy? Cofnęłam się do grudnia 2022 roku i nie widzę takiego zamówienia na Twoim koncie.
Prosba o przywrocenie usunietego ostatnio zakupu
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Marek_maly17 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
prosze o przywrocenie usunietego przez przypadek zakupu
@orlando6, zrobione. 🙂
Dzień dobry bardzo bym prosiła o przywrócenie ukrytych zakupów
Dzień dobry @sowski! Przywróciłam dwa ostatnie ukryte zakupy, jeśli potrzebujesz starszych to poproszę o informację jakie konkretnie zakupy mam przywrócić.