Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@andruss1 Przykro mi, ale nie ma możliwości, by zrobić to samodzielnie. Już przywróciłam Twoje ukryte zakupy. 🙂
Potrzebuje przywrócenie zakupu ostatniego
@kamilchaberek1 Jest przywrócony 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu śpiworka dla dziecka od sprzedawcy Marekalmar.
[edycja]
@Client:90191906 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Chciałbym dokonać zwrotu koszuli i mam wypełnić formularz odstąpienia od umowy
Napisz co to za zakup moderatorka ci go odkryje bo tylko moderatorki mają takie uprawnienia a na przyszłość nie ukrywaj zakupów @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:78409221 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc możesz zgłosić teraz zwrot.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ zrobiłam w ukryte podsłuch który zakupiłam jak go odzyskać
Dzień dobry,
Niestety przez przypadek ukryłam przedmiot w zakładce Moje zakupy, który chciałam zwrócić. Jak mogę przywrócić ponownie ten przedmiot do listy.
Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
@aniaswierniak Samemu się nie da przywrócić. Napisz tutaj o jaki przedmiot chodzi - może być numer transakcji i moderatorki przywrócą usunięty.
Dziękuję za odpowiedź:-)
Będę wdzięczna za przywrócenie przez moderatorki ukrytego zakupu z dnia 24.10 br. przedmiotu analizator składu ciała
@aniaswierniak Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂
Dziękuję pięknie za szybką odpowiedź i pomoc .
Pozdrawiam 🙂
Dzień dobry,
Przed chwilą omyłkowo ukryłem jakieś 25 zakupów. Czy mógłbym prosić o ich przywrócenie?
Z góry dziękuję.
@Blasius_ Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Dzień dobry.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dziękuję
@selgrado Proszę bardzo, gotowe! 🙂