Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dziękuję, jesteście najlepsze! 💗
@afizyczka dzięki! 🤗 Miłego wieczoru i w imieniu całej naszej ekipy pozdrawiam Cię serdecznie 💓
proszę o przewrócenie ukrytego zakupu nr oferty 14213762333 z dnia 19-11-2023 r.
@mateo1229 gotowe! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Wczoraj 21. 11.2023
Był problem z opłacenie zakupów metodą przelew aplikacja nie przekierowywała do banku. Więc próbowałam zapłacić kilkakrotnie za zakupy więc gdy już mi się udało chciałam anulować nie udane transakcję by mi się nie mieszkały z opłaconymi i ukryłam opłaconą transakcję. Teraz niemogę śledzić postępów zakupu.
@Triceps218 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dziękuję
Witam
Prosilbym o przywrocenie dwoch ukrytych zakupow na przewody hamulcowe do Audi A3
@Mateuszek_21 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry.
Przez pomyłkę "ukryłem" na liście zakupów jeden z ostatnich zakupów (przewód układu chłodzenia).
Bardzo proszę o przywrócenie na listę- dostarczona została niewłaściwa część i muszę dokonać zwrotu.
Dziękuję
Dzień dobry. Przez pomyłkę "ukryłem" na liście zakupów jeden z ostatnich zakupów (przewód układu chłodzenia). Bardzo proszę o przywrócenie na listę- dostarczona została niewłaściwa część i muszę dokonać zwrotu. Dziękuję
@_Maciek85 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.Omyłkowo zaznaczyłem tę opcję,
@iSAT napisz proszę mniej więcej kiedy go kupiłeś? Nie widzę na Twoim koncie ukrytych zakupów, a cofnęłam się do sierpnia 2023 🙂
Dzień dobry. Bardzo proszę o odkrycie ukrytego zakupu Smartwatcha z dnia 9 listopada. Miała być niespodzianka, ale muszę zwrócić. Z góry serdecznie dziękuję. (niechcący założyłem wcześniej nowy temat zamiast tutaj napisać)
Witam
bardzo proszę o przywrócenie widoczności zakupu z dnia 20 listopada 2023.
pozdrawiam