Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam
Jak mógłbym poprosić moderatora o przywrócenie zakupu?
pozdrawiam
@britannica1 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
@sulll nie ma problemu, ale napisz proszę który zakup mam przywrócić.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie na listę zakupów ukrytego przypadkowo zakupu z dnia 6.12.2023 Tkanina PANAMA. Bardzo proszę o jak najszybszą reakcję gdyż towar jest do zwrotu a nie można go wykonać gdyż w liście zakupów go nie ma.
Pozdrawiam
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mogę prosić o przywrócenie zakupu? Z dnia 6.12.2023
@Client:34549467 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Super, dziękuje bardzo:)
Witam. Bardzo poproszę o przywrócenie wsystkich moich ukrytych zakupów za grudzień 2023
@Client:117033338 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Chciałabym przywrócić ukryte zamówienie kominiarka
Pozdrawiam
@PPATYKK Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry, czy moge prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 4 grudnia 2023? Chcę dokonać zwrotu.
Proszę o przywrocenie zakupow z grudnia 2023 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Econika @krystek-1a Przywróciłam Wasze zakupy.
Prosze jeszcze od 15.11., bo w grudniu nie ma tego co szukalam. Szaszety dla kotow Josera. Z gory dziekuje 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@krystek-1a Są przywrócone.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ ja też poproszę o przywrócenie zakupów z dnia 07.12.2023
@niusia193 proszę! Zakupy z tego dnia są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o cofnięcie ukrytych przedmiotów kupionych na Allegro
@dawidex90 proszę, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z grudnia do zakładki. Jeśli potrzebujesz wcześniejszych poproszę o info, które zakupy mam przywrócić.