Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Również proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z Grudnia
Hej @OlaHoffman, wszystkie zakupy z grudnia są już widoczne w Twojej zakładce Kupione. 🙂
@jola1900 Cześć, przywrócone 🙂
Dzień dobry chciałem zwrócić zakup ale ukryłem zakup i nie mogę znaleźć a zakup ukryty to aspirator do nosa elektryczny proszę o znalezienie ukrytego zakupu
@Client:103934073 Cześć, zakup przywrócony
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie w zakładce "Moje zakupy" zakupów z dnia 09.12.2023 , przy których kliknęłam "ukryj zakup
".
Pozdrawiam
@Client:106876416 Przywrócone. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ cosik się schowało ,dacie radę znaleźć ?🙂
@BrokenAngel Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, proszę o odkrycie mojego zakupu dot. gwoździarki pneumatycznej od sma-msw z 29.11.2023
@Client:40374970 Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, czy byłaby możliwość przywrócenia zakupu z dnia 5.12.2023 produktu: Kochmanski portfel skóra naturalna czarny K-N992L mężczyzna
Od Sprzedającego: Oficjalny sklep Kochmanski? Niestety przez przypadek usunąłem zakup, a chciałbym go zwrócić. Pozdrawiam, Wiesław K.
@wieslaw6512 Dzień dobry 🙂 Nie ma sprawy, zakup został już przywrócony i znajdziesz go w swojej zakładce Kupione. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@Ciupek1805 Cześć. 🙂 Ostatni ukryty zakup został przywrócony
witam proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia tego roku
@Client:39763149 Cześć. 🙂 Przywrócone
Prosze o przywrocenie ukrytych aukcji po slowie kluczowym "topping". Powinny byc 2 lub 3 zakupy.
@welder666 Przywróciłam jeden zakup z "Topping" w nazwie oferty. Jeśli są na Twoim koncie jeszcze jakieś zakupy do przywrócenia, to musisz podać mi numery tych ofert lub dokładną datę zakupu.