Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Hej, gdzie odkryje wszystkie zakupy?
@malomeska Sama tego nie zrobisz. Możemy przywrócić do Twoich zakładek zakupy, które ukryłaś, ale nie te, które zostały już zarchiwizowane. Najlepiej napisz jaki okres Cię interesuje.
Mam analogiczny problem . Mogę prosić o pomoc w odkryciu 1 zakupu z 11.12 2023 tablet .
@piopak1989 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam,
Zakupiłem 11.12.2023 na allegro Gucci Bloom 100 ml EDP
(14818556837) od Lackylukash. Przez przypadek wykasowałem zakup z mojej listy zakupów, Czy może zakup ponownie na nia wrócic poniewaz wydaje mi sie ze zakup został opłacony natomiast status przesyłki to w trakcie płatności.
pozdrawiam
@hator20 Ten zakup jest widoczny w zakładce. 🙂
Ukryłem dzisiaj 2 zakupy, czy można je odkryć?
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z listopada i grudnia, dziękuję 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego zakupu z 11.12., bo omyłkowo zostało ukryte?
@OliwiaPikulska Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Czy możecie przywrócić moje ukryte zakupy z grudnia? Na jednym z nich muszę anulować zakup, teraz nie mam jak. Bardzo proszę. Pomóżcie
@Babciung Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dziękuję bardzo😊. Bardzo szybka reakcja 😀.
Sam nie przywrócisz .Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Adamak47 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dzięki ale chodzi mi o zakup głośnika bluetooth.
@Adamak47 Proszę bardzo, przywróciłam wspomniany zakup. 🙂
Witam prosiłbym o odblokowanie ukrytego zakupu sprzed kilku dni koszt 62zl