Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, proszę o odkrycie ukrytego zakupu kapci damskich i męskich.
Pozdrawiam.
@jimmy0 Cześć, bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Dzień dobry,
Chciałbym odkryć zakup spodni salomon z tego miesiaca
@Mokita19 Cześć, jasne. Przywrócone. 🙂
Mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z 17.12.2023?
@Danielnis Jasne, przywrócone. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów ukrytych z grudzień 2023 .
@monikakrycka1 Cześć, zakupy z grudnia zostały przywrócone
Potrzebuje przywrócić zakup z 18.0.2022 Słuchawki dokanałowe EDIFIER TWS1 PRO Czarny. Pozdrawiam
@w_gagal Przywrócone
jak przywrócić ukrycie zakupów?
Trzeba wywołać i poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?😄
@syrenka55 Wszystkie zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone. 🙂
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów / legginsy Gymglamour
Aby przywrócić zakup w aplikacji Allegro po przypadkowym kliknięciu "ukryj zakup", możesz skorzystać z następujących kroków:
1. Przejdź do zakładki "Moje zakupy".
2. Zlokalizuj zakup, który chcesz przywrócić.
3. Kliknij na ten zakup, a następnie wybierz opcję "przywróć" lub "odzyskaj".
**Warto wiedzie:**
- Lista zakupów w zakładce "Moje zakupy" obejmuje wszystkie zakupy z ostatnich 2,5 roku, które nie zostały usunięte przed wprowadzeniem zmian w zakładce. Ukrycie zakupu na liście nie oznacza anulowania transakcji.
- Jeśli nie widzisz opcji przywrócenia zakupu, możesz również poprosić moderatora lub pracownika Allegro o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dzięki tym krokom powinieneś być w stanie przywrócić przypadkowo ukryty zakup w aplikacji Allegro.
Proszę o przywrócenie ukrytej aukcji z dnia 19.12.2023. pozdrawiam serdecznie
Aby przywrócić zakup w aplikacji Allegro po przypadkowym kliknięciu "ukryj zakup", możesz skorzystać z następujących kroków:
1. Przejdź do zakładki "Moje zakupy".
2. Zlokalizuj zakup, który chcesz przywrócić.
3. Kliknij na ten zakup, a następnie wybierz opcję "przywróć" lub "odzyskaj".
**Warto wiedzie:**
- Lista zakupów w zakładce "Moje zakupy" obejmuje wszystkie zakupy z ostatnich 2,5 roku, które nie zostały usunięte przed wprowadzeniem zmian w zakładce. Ukrycie zakupu na liście nie oznacza anulowania transakcji.
- Jeśli nie widzisz opcji przywrócenia zakupu, możesz również poprosić moderatora lub pracownika Allegro o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dzięki tym krokom powinieneś być w stanie przywrócić przypadkowo ukryty zakup w aplikacji Allegro.
@Dz_ey bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Przypadkiem ukryłem zakup z kubkiem 4 grudnia, czy mogę go przywrócić?
Jak wrócić ukryty towar