Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dobry zwyczaj nie ukrywaj zakupów bo potem tylko boska interwencja moderacji może ci je przywócić
Witam jak cofnąć ukrycie przedmiotu
@hubert199423 Cześć, przywróciłam dla Ciebie wszystkie ukryte zakupy z tego miesiąca. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać 🙂
Dzień dobry,
Zwracam się z prośbą o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów sprzed ostatniego półrocza.
@ARKADIUS_K Przywrócone 🙂
Dzień dobry, Zwracam się z prośbą o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z ostatniego tygodnia
@Makios Cześć 🙂 W ciągu ostatnich 7 dni na tym koncie nie zrobiono żadnych zakupów
Ja też poproszę. Ukryłem zakup by żona nie zobaczyła, niestety prezent urodzinowy totalnie nie trafiony, stąd prośba bym mógł go zwrócić. Nr zamówienia 265620 z 7 lutego.
z góry dziękuję!
@Marcin-Kalbar bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych transakcji
@janek14915 chodzi o jakieś konkretne zakupy, czy wszystkie z ostatnich dwóch lat?
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziekuje
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@mariellm bardzo proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam, proszę moderatorów o wsparcie w przywróceniu ukrytego zakupu.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam. Poproszę jednego z moderatorów o przywrócenie ukrytego zakupu gry just dance 2021 na Xbox, muszę go oddać..
Bez sensu kupiłem grę na CD do konsoli bez czytnika płyt 😆
Witam bardzo proszę o przywrócenie aukcji zakupu z dnia 1.02.2024 (dywaniki samochodowe) w celu ich zwrócenia
@lukasz_nowysacz gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 11.02.24r. Pozdrawiam.