Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów, może być tylko ostatni. Z góry dziękuję
@509814543 Jest przywrócony 🙂
Dziękuje. Mam jeszcze jedną prośbę o rozłącznie tych zakupów nie chce wszystkich kupować a nie umiem ich rozłączyć.
@509814543 Jeśli wybrałeś już wspólną płatność za wszystkie te oferty, nie możesz zrezygnować z części z nich. Pozostaje rezygnacja z całego zakupu i ponowny zakup wybranych produktów (jeśli są jeszcze dostępne).
Przepraszam bardzo za kłopot, proszę o przywrócenie wszystkich zakupów 😞 . Dziękuję i jeszcze raz przepraszam.
@funti Proszę bardzo, gotowe!
Można prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów?
@Izabelas1991 Proszę bardzo, przywróciłam zakup zgodnie z prośbą.
Powrót ukrytych zakupów od 5 lutego 2024 do dziś jest możliwy?
Jest. Dzień dobry Paniom 🙂 , tu prośba jest
@lukasz_bed Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Czy moge prosić o odkycie ostatniego ukrytego zakupu ?
@Rajueudezet1992 bardzo proszę, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki.
Hej, przez przypadek ukryłem jeden mój zakup (źle kliknąłem na telefonie) zamiast zapłacić.
Czy mógłbym prosić o przywrócenie go? To była gra Resident Evil 3
Pozdrawiam
@historyk020 to zamówienie nie jest ukryte i jest widoczne w zakładce Moje zakupy, więc upewnij się proszę, że jesteś zalogowany na właściwym koncie.
Jak przywrócić ukryte zakupy na Allegro
@susula_25 Mogę to dla Ciebie zrobić. Chodzi o coś konkretnego, czy mam przywrócić wszystkie możliwe zakupy (z ostatnich 2 lat)?
Ukryłam zakup na allegro, teraz chce zwroc jeden z dwóch zakupionych podkoszulków
@iza77_2008 już prosimy nasz najwspanialsze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@iza77_2008 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂