Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Potrzebuję pomocy w odzyskaniu zakupów od 2022 do 2024 Prosiłbym o pomoc
@Client:77259127 przywróciłam Twoje zakupy od 2022 do 2024 roku, mam nadzieję, że zakup którego szukasz będzie w nich zawarty, jeśli nie, to możesz pobrać dane dotyczące zakupów.
Tutaj instrukcja jak to zrobić 🙂
@beckham-91 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję, miałem na myśli ostatnią płatność, a były tam dwie transakcje. Czy można przywrócić również przedostatnią, czyli zegarek? 🙂
@beckham-91 Jasne 🙂 Przywróciłam.
Jak odzyskać ukryte zakupy
@Client:77259127 odpisałam już na twoją wiadomość tutaj 🙂
Witam, Przez przypadek ukryłem zakup. Proszę o przywrócenie go do listy zakupów. Chodzi o zakup z 24
Jak cofnąć zakup ukryty
@gosia728aol Samodzielnie tego nie zrobisz. Przywróciłam do Twojej zakładki ostatni ukryty zakup.
Witam, mogłabym Cię prosić o przywrócenie ukrytych zakupów ?? Z połowy maja (dokładnie nie pamiętam dnia) chodzi o torebkę guessa i botki zamszowe i linkę biegów
@KACHA_XMG proszę bardzo! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 16.05.2024, tj. mata wodna + książeczka. Dziękuję
@Client:34740759 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o ukryty zakup z dnia 17.05.2024 ukryłam przez przypadek. Dziękuję. Sprzedawca to alleloombard0570
@ania810803 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam! Czy mogłabym poprosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów? Powinien to być jeden przedmiot kupiony we wrześniu/październiku poprzedniego roku.
Dzięki