Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam.
Proszę o przwrócenie ukrytej aukcji. Aukcja z dnia 17.05.2024; sprzedawca zoom-xcarp; ukryta przypadkiem wczoraj wieczorem.
Pozdrawiam, Leszek
@leszek65 Przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
🙂
Witam, czy mógł bym prosić o przywrócenie moich aukcji z tego miesiąca? Z góry dziękuję
@Sapaga Proszę bardzo, gotowe!
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc przy przywróceniu zakupu z dnia 20 czerwca. Niestety muszę zwrócić produkt.
@Justysss88 zakupy z 20 czerwca są widoczne w Twojej zakładce. Czy może chodzi o zamówienie z 18.06? Bo ono jest ukryte.
Faktycznie chodzi mi o zakup z 18.06. Pomyliłam daty.
@Justysss88 Zakup z 18 czerwca został już przywrócony 🙂
Witam,
Proszę o przywrócenie zakupu od sprzedającego TTM_MODA w celu dokonania wymiany/zwrotu produktu.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?
@jula99gabi zakup jest już widoczny w zakładce.
Witam!😎
@Iksvolus czy możesz napisać jakie zakupy mam przywrócić? Może być data zamówienia, nazwa przedmiotu, cokolwiek co pozwoli je odnaleźć.
np Wentylator kolumnowy daty nie pamietam 😞
@Iksvolus na koncie z którego piszesz ukryte zakupy są z okresu 03.01.2022r. - 22.02.2023r. Wszystkie zobaczysz w zakładce Moje zakupy.
A wentylatora tam nie ma, więc albo kupiłeś go na innym koncie, albo przed 2022 roku, a takich zakupów nie widać już w zakładce Moje zakupy. Jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji na temat ego zamówienia. Możesz pobrać dane dotyczące Twoich zakupów.
Tutaj instrukcja jak to zrobić.
Poproszę o odkrycie zakupów z czerwca
@Patka13419 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry,
Z zakupów wrzuciłem zakup roweru do ukrytych.
Problemem jest to iż muszę go reklamować bądź zwrócić lecz nie mogę sam przywrócić go do zakupionych