Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@wb1962 wszystkie możliwe do przywrócenia zakupy są już widoczne na Twoim koncie
Archiwalne zakupy możesz pobrać zgodnie z instrukcją https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Witam.Wejde w pocztę e-mail i zrobię zrzut ekranu tego zakupu i sprzedawcy
Nie mogę wkleić tu Pani zrzutu ekranu zakupu
Telefon Huawei 30 pro zakupiłem 18-05-24 o godzinę 03-12 w nocy od Sprzedawcy " Tele - Mobile "
Może bym przesłał zamówienie na Pani Mesenger - WatsAp, Najlepiej też i TELEGRAM
Podam Pani swoje dane[edycja]
Może Pani skontaktuje się z tym sprzedawcą. Mam i podam numer telefonu firmy [edycja]
Może on coś Pani powie . Odesłał bym mu telefon paczką, ale nie wiem czy on dokona zwrotu do banku . Bo zakup zapłacony przez bank
Pozdrawia ,i proszę o pomoc Panią
Adam
@a_adam38 nie bardzo rozumiem w jakim celu miałabym się skontaktować z tym sprzedającym? Nie podawaj też proszę danych osobowych na publicznym forum.
W tej chwili ten telefon jest u Ciebie i powinieneś go wysłać do sprzedającego, to zamówienie znajdziesz w zakładce Moje zakupy, wejdź w szczegóły zwrotu, znajdziesz tam kod do nadania przesyłki zwrotnej do sprzedającego.
Witam ponownie Pani Olu
Data zakupu już pisałem wcześniej.
Zakupiony 18 maj 2024 godzina zakupu 03.12 noc
Numer produktu 150 637 706 27
Czy to wystarczy ?
@a_adam38 wystarczy do czego? Tak jak już pisałam, zakup jest widoczny w Twojej zakładce.
Aby go odesłać do sprzedającego, wejdź w szczegóły zwrotu, znajdziesz tam kod do nadania przesyłki zwrotnej i nadaj ją w paczkomacie.
18 -05-2024
Godzina zakupu 03.12 w nocy
@a_adam38 tak, to ten zakup. Powinieneś go odesłać do sprzedającego. Jest tutaj. Wszystkie informacje znajdziesz w tej zakładce w szczegółach zwrotu.
Zakupu dokonałem 18 Maj 2024rok
Ostatni miesiąc
@piotrikar Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatniego miesiąca.
02.07.2024
@drozdel 👍
14.08.24 godz 18.01
@Client:42623703 jeśli chcesz aby Twoje zakupy zostały przywrócone, napisz o jakie zamówienia chodzi.
Witam,
proszę o przywrócenie zakupów z pazdziernika 2024 i listopada 2023
@iza0991 gotowe. Przywróciłam zamówienia z miesięcy, które wskazałaś.
Z dnia 11 12 2021r
@Client:87137307, na Twoim koncie nie ma zakupu z 11 grudnia. Czy przywrócić wszystkie Twoje ukryte zakupy?